Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 mei 2011

De Libelle dagen door de 'erudiete' Prem

Deze week worden weer de jaarlijkse Libelle dagen gehouden. De 'erudiete' Prem Radhakishun, die na 30 jaar Nederland nog steeds 'hakkietakkie' Nederlands spreekt, vond het gisteren nodig, hier aandacht aan te besteden. Volgens een onderzoek zouden de Libelle lezeressen een machtsfactor van belang zijn. Als een politicus goed 'valt' bij de lezeressen, dan is zijn/haar 'bedje gespreid'. Je hoeft bepaald niet erudiet te zijn om daar doorheen te prikken. Wat gebeurd er in de praktijk? Een politicus heeft op wat voor manier dan ook succes in de media, of dat succes te danken is aan positief of negatief gedrag, is niet van belang. 

Een 'reporter' van Libelle wordt erop uitgestuurd een interview te maken met die persoon. De te interviewen politicus heeft meestal een mediatraining achter de rug (als de sociopathische 'kwaliteiten' niet sterk genoeg zijn). Uit het 'interview' blijkt dat de politicus een heel 'menselijk' gezicht heeft en de 'beste bedoelingen' heeft. Hupsakee, de lezeressen tot tranen toe bewogen roemen de 'geïnterviewde' de hemel in. Dat het 'interview' van een bijzonder laag niveau is, snappen zo'n 95% van die lezeressen niet. De politicus stond door zijn houding al in het brandpunt van de belangstelling, daar veranderen zelfs 200.000 lezeressen geen reet aan.

De rechtse excuus knuppelkut Ebru Umar zat in de uitzending en voegde nog wat rechtse nitwitkunde toe.

De lopende SP lul van Bommel mocht ook zijn zegje doen, hij vindt de Libelle een geweldig blad en leest het ook wel eens. Volgens hem was het bezoek, dat de rode kneus Roemer vorig jaar aan de Libelle dagen bracht, een geweldig succes.

Jezus wat een populistisch zooitje van een hoog achterlijk niveau.

5 opmerkingen:

  1. Lebellofiel :)23 mei 2011 om 22:33

    Lees en huiver hoe het er werkelijk aan toe gaat met libelle

    http://www.radio1.nl/contents/30620-de-macht-van-de-libelle-vrouw-almere

    Scrol naar beneden voor de reacties

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Azijnzeikerd, je had het niet beter kunnen zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk eens bij
    http://www.radio1.nl/contents/30620-de-macht-van-de-libelle-vrouw-almere

    en je weet genoeg azijnpisser!

    Libelle is een achterhaald weekblad en het Libelleforum is ten dode opgeschreven.

    De mondige vrouwen die eens op het Libelleforum schreven op het topic 'Politiek en Maatschappij' zijn monddood gemaakt.
    Franska Stuy, hoofdredacteur van Libelle liegt of haar leven ervan af hangt.
    En dan de nitwitt Harry van Bommel bij de Libelleweek. Heeft hij niets beters te doen? O, ja hij kan altijd nog terecht bij Anja Meulenbelt. Daar is hij van harte welkom, samen met Dries van Agt en Greetje van Nieuwenhuizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, het is een sterfhuis constructie . Libelle heeft haar invloed verloren, probeert alsnog een reddingsboei uit te gooien. Maar helaas, de vrouwen van de jaren 60 - 70 kunnen allemaal zwemmen, hebben geen kunstgebitjes meer. Staan met een mond vol tanden, die ze laten zien. Monddood ligt begraven in Hoofddorp, met het eeuwige kruis erop met de tekst " het blaadje is gevallen".

    BeantwoordenVerwijderen
  5. sanomaxfactor is toch de zelfde persoon als wip-wap fleur mevr dekker die stalker van tootsie ? mps ! mens ga bloggen heb je een dag taak aan wij lachen wel

    BeantwoordenVerwijderen