Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 mei 2011

CDA roverhoofdman Brinkman over Griekenland

CDA smeerpijp en chef bouwfraude bij Bouwend Nederland, was gisteren in het kader van de 1ste Kamerverkiezingen te horen op radio1. Het gesprek kwam op Griekenland en toen brandde de griezel los: "al te goed is buurmans gek" en "ze leven wel erg zonnig in Griekenland", gewoon lekker uit Wilders ongenuanceerde vaatje leugens tappen, geen probleem voor Brinkman. Natuurlijk niets over de Nederlandse bedrijven en instellingen, die dachten zich scheel te kunnen verdienen in Griekenland en er ongelimiteerde geld inpompten, geld niet voor de gewone  Griek, maar voor de 'geestverwanten' (lees de rijken).

Deze schoft, die het afbreken van balkons van nieuwe huizen of het verzakken van een splinternieuw winkelcentrum, durfde te wijten aan het 'voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten'.
Deze vertegenwoordiger van een club, die de gezamenlijke belastingpot voor vele miljarden leegroofde en nog steeds leegrooft, had het nog over het 'bestuurlijke handwerk' en 'werken achter de schermen'. Ja, dat kunnen ze wel bij Bouwend Nederland en het CDA, schijt aan het land en dan met name schijt aan de volksgezondheid, de zwaksten en de tot modaalverdienende burger, voluit voor de vrienden, boeren, ondernemers (vooral de foute ondernemers) en de gezonde veelverdiener.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten