Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 mei 2011

Homoseksualiteit in Nederland anno 2011

Met dank aan de PVV hebben we nu een regering, die geen bliksem meer doet voor de acceptatie van homoseksualiteit. Bijsterveld, de gesjeesde CDA verpleegkundige die onder andere ministertje mag spelen voor Emancipatiezaken, wil niets doen aan het fenomeen 'weigerambtenaren'. Het COC heeft Amsterdam geschrapt van de lijst 'weigerambtenarenvrije' gemeenten, zo meldde de Pers gisteren. Sinds kort zijn er twee van deze intolerante idioten, die hun leven baseren op een boos sprookje, werkzaam in Amsterdam. Ontslaan kan niet, sinds een rechter in Leeuwarden dat eerder verbood. Ander werk 'kunnen deze ambtenaren niet doen', zij zijn aangenomen als trouwambtenaar. In april zei de nitwit bijter van Bijsterveld, dat zij de weigerambtenaren wil behouden: "dat vind ik eigenlijk gewoon wel passen bij Nederland, die tolerantie en pluriformiteit". Zie hier nogmaals de onbeschofte domheid van deze huppelkut, zij draait het volledig om: de norm was, dat homo's niet mochten trouwen. Door tolerantie en voortschrijdend inzicht is deze bekrompen gedachte uit de wet geschrapt. Het zijn dan ook juist de weigerambtenaren, die intolerant zijn en ruimte voor pluriformiteit willen zij al helemaal niet, nogmaals een houding die is gebaseerd op een boos sprookje: het geloof.

Des te triester de houding van de oud COC voorzitter van Dalen, de VVD'er die de SGP accepteert als regisseur van het marionettenkabinet Wilders (zie mijn bericht van 23 mei jl. 'De VVD......').

Vandaag liet Bijsterveld weten dat zij blijft weigeren scholen te verplichten aandacht aan homoseksualiteit te besteden.
2011, het is toch godgloeiendegodverdomme niet te geloven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten