Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 mei 2011

CDA plork de Geus wil groen bezuinigen

De CDA hufter Aart Jan de Geus, die als minister van 'Sociale Zaken', werklozen na het vinden van werk wilde korten met 20% op het minimumloon, liet gisteren als plaatsvervangend voorzitter van de OESO weten, dat de burgers in Europa moeten begrijpen dat er flink moet worden bezuinigd. Maarrrrrrrrrrr we moeten het milieu niet uit het oog verliezen, kortom een mooi voorgekookt praatje van zijn ambtenaren. Wel 10 keer komt hij daar op terug, af en toe valt de term: 'green growth', bwèèèh.
Natuurlijk heeft de klootzak de Geus het niet over Nederland, waar juist bezuinigd wordt op alternatieve energie, de natuur en waar de ene onnodige kolencentrale na de andere wordt gebouwd, met dank aan zijn en god's eigen rentmeesterpartij het CDA.
Over meer menselijkheid en goede arbeidsvoorwaarden hoor je deze zak geen woord zeggen, hoewel dat tegenwoordig ook deel uit maakt van de zogenaamde duurzaamheid, die veel bedrijven in acht zeggen te nemen. Wel vindt deze christelijke smeerlap, dat Nederland het goed doet wat betreft 'sociale hervormingen', lees: de afbraak van de rechten van werknemers op een zo breed mogelijk niveau, maar zeker het recht op w.w. dat sterk ingeperkt is, arbeidsongeschikten die de bijstand in gedonderd zijn (als ze daar al recht op hebben, zie volgend punt), bijstand is voor velen niet meer weggelegd, de nieuwe bezuinigingen op de sociale werkvoorziening, waar zelfs gehandicapten flink worden uitgezogen en ontslag gaat hier bijkans makkelijker dan waar ook, nu nog het minimumloon afschaffen en een proeftijd van 10 jaar, dan is deze lapzwans pas echt blij.
Het enige dat groen is aan het CDA is het walgelijke embleem van deze uitzuigers en volksverlakkers en iets van menselijkheid is bij deze 'christelijke' partij al jaren niet meer te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten