Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 mei 2011

Libische vluchtelingen en de opvang in Europa

Gistermiddag bij Peptalk op BNR (na 14.30u.), de stelling, dat Nederland Libische vluchtelingen moet opnemen, daar Nederland meehelpt aan de bombardementen op Libië. Een en ander naar aanleiding van de oproep van Artsen Zonder Grenzen, deze vluchtelingen ook hier op te nemen. Aan de telefoon de zoveelste VVD Europarlementariër, dit keer Mulder, die niets anders te doen heeft dan snoepreisjes maken en zich met de Nederlandse politiek te bemoeien. Intussen heeft van Baalen waarschijnlijk op z'n donder gehad, deze was nog meer in de Nederlandse media te zien dan de eerste 'beste' minister.
Volgens de rechtse zak Mulder kan Europa de vluchtelingenstroom uit Libië niet aan, bovendien doet Europa al zoveel voor die vluchtelingen (hulp ter plaatste). Het steenrijke Europa kan de stroom dus niet aan en het straatarme Egypte en Tunesië zouden dat dus wel kunnen, volgens de rechtse hondenlul Mulder. Dat terwijl Artsen Zonder Grenzen stelt dat Egypte en Tunesië de vluchtelingenstroom niet aankunnen, daar bevinden zich nu al 670.000 Libische vluchtelingen.
Maar zoals al eerder gesteld, voor de VVD ( het CDA en de PVV) is een echte vluchteling een dode vluchteling en smeerpijp Mulder kwam natuurlijk weer met het 'economische vluchtelingen' lulpraatje.
Uw Azijnpisser kon het niet aanhoren en heeft tegen zijn zin toch maar ingebeld.
Wat doen die VVD politici eigenlijk nog in het EU parlement?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten