Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 mei 2011

Verzet tegen aanwezigheid advocaat bij verhoor

In Goedemorgen Nederland van afgelopen donderdag de politievakbondsman van de Kamp over de aanwezigheid van de advocaat bij het verhoor van verdachten. Volgens hem moet daar paal en perk aan gesteld worden, daar het te veel 'politie-uren' kost. Dus wat een een halve eeuw geleden al ingevoerd had moeten worden, het recht op een advocaat tijdens een verhoor, gaat de politievakbond te ver. De bevolking heeft m.a.w. te veel rechten, rechten waar de laatste decennia al flink aan geknaagd is door de overheid, neem het recht op privacy. De wachttijd op een advocaat is te lang volgens van de Kamp. Wat is er op tegen, dat de agent, als de verdachte in de cel zit, iets anders gaat doen, totdat de advocaat is gearriveerd?
Bovendien word je tegenwoordig schijtziek van de behoefte overal een prijskaartje aan te hangen, een neveneffect van de vermaledijde marktwerking.
Laat van de Kamp z'n grote bek maar eens opentrekken tegen de overheid, die door de ongebreidelde steun aan de EU, de banken , verzekeringsmaatschappijen en de meer dan achterlijke hypotheekrenteaftrek, meent er goed aan te doen zich 3 slagen in de rondte te bezuinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten