Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 mei 2011

Elias wil speekseltest op scholen 2

Elias, de VVD woordvoerder onderwijs, in welke hoedanigheid hij vorige maand al een grote zeperd maakte met zijn leugens over passend onderwijs, deze volgevreten rechtse zak, kreeg van wetenschappers op zijn donder over de speekseltest, die hij gisteren lanceerde. De wetenschappers waarschuwen voor 'valse positieven' (positief getest, maar geen cannabis gebruiker) en voor de echte sloper: alcohol een harddrug die niet eens als zodanig wordt aangeduid en waar nog steeds reclame voor gemaakt mag worden (nog geen 16? nog even niet...).
Vandaag reageerde Elias met het meer dan achterlijke commentaar, dat deze wetenschappers met hun hoofd in de wolken zitten. En dat op een manier, die dombo's doet geloven, dat alles wat hij zegt niets dan de waarheid is. Wat een ongelofelijke lul!

Zie ook mijn bericht van gisteren:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/05/elias-wil-speekseltest-op-scholen.html

Hier nog een artikel van de Belgische apotheker Fernand Haesbrouck over de medicatie, die voor ADHD wordt voorgeschreven (een link naar zijn blog vindt u onderaan op deze pagina):

Studente van 19 zakt dood ineen voor het examen.
De ouders hopen dat de dokters kunnen achterhalen wat er gebeurd is. “
De dokters hadden dit allang kunnen achterhalen, waren de conclusies van het cardiologencongres in Venetië uit 2003, voor het medisch gebeuren wel bekend mogen worden. Maar omwille van de veilige waan over Rilatine, moest kost wat kost het werkingsmechanisme ervan onbekend gehouden worden.
De waarschuwing in de conclusies van het congres in verband met fatale pulmonaire hypertensie, zorgde ervoor dat dit congres nooit bekend raakte in de medische literatuur.
Ook voetballertjes vallen dood aan het gebruik van veilige Rilatine. (Mijn nieuwsbrief 286, 12 december 2010)  Ook hun dood blijft een medisch raadsel.
Maar intussen organiseert die ArteveldeHogeschool op 9 februari 2011 een congres, om de veilige waan te vrijwaren en waar niemand zal uitleggen hoe de snoepjes eigenlijk wel werken, en hoe ze, toch zo voorspelbaar, plots laten doodvallen, net zoals de andere, intussen verboden, amfetamine-anorectica het tien jaar geleden ook deden..
De dokters weten het niet, de dood is een groot vraagteken”
Terwijl de moordenaars vrij blijven rondlopen en dagelijks moordend veilig gewaande partydrugs voorschrijven. Het medisch raadsel zorgt ervoor dat niemand de schuldigen kan en mag opsporen.
Hoorde iemand al ooit 1 arts uitleggen hoe men doodvalt aan hoge doseringen harddrugs?
Rilatine is veilig, omdat het werkingsmechanisme ervan, als onbekend is uitgeroepen.
Blijven artsen op die manier onschuldig aan moord, omdat ze niet mogen weten, waarmee ze bezig zijn?
Waarom word ik zelf dan (al 3 keer) met de dood bedreigd, als ik dat werkingsmechanisme wel uitleg? Waarom gedoogt Volksgezondheid experimenten met hoge doseringen XTC en metamfetamine, en dringt erop aan, dat de pers er beter niet over mag ingelicht worden?
Wie heeft er baat bij dat er jaarlijks studenten doodvallen aan psychotica?
Dat voetballertjes doodvallen of festivalgangers?
Dat men meer en meer moet corrigeren met dure antipsychotica?
Dat er uiteindelijk vroege ouderdomsziekten ontstaan, bij hen toch bleven leven?
De ouders hopen dat de dokters kunnen achterhalen wat er gebeurd is. “
Het parket in de zaak van Kim De Gelder hoopt ook te kunnen achterhalen, wie de ware schuldige is achter het ongeleide projectiel dat twee jaar geleden al moordend rondliep.
Het parket botst in deze materie tegen een muur van beton.
Want zij die de moordmachine kunnen ontmaskeren, voeren een operette op.
Mijn naam is haas en ik weet van niets.
Meer dan 10 jaar geleden werden de amfetamine-anorectica uit de handel genomen (en onlangs nog Reductil en Accomplia), omwille van de fatale pulmonaire hypertensies ermee.
Maar de medische literatuur vermijdt dat deze aandoening nog onderwezen wordt, voortaan sterven de slachtoffers aanaangeboren hartziekten’.
Voortaan is alles wat met amfetamine-doping (Zyban, Wellbutrin, Efexor, SSRI’s) of cocaïnedoping (methylphenidaat, 
Champix, Trazolan) veel geld opbrengt, superveilig omdat het werkingmechanisme ervan onbekend moet blijven.
En als dokters zeggen dat ze voor een raadsel staan, komt het alleen omdat ze niet (willen) weten, wat ze eigenlijk wel hadden moeten weten.
Dit is een uitspraak van een van hen: ‘Het maakt niet uit of ik fouten maak, ik ben gedekt door de wet’.
Apotheker Fernand Haesbrouck, 27 januari 2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten