Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 mei 2011

Elias wil speekseltest op scholen

De enorme VVD hondenlul en nitwit Elias, wil een speekseltest op scholen invoeren. Dit vanwege het 'enorme' cannabis gebruik op scholen. Uit z'n vette speknet tovert hij cijfers te voorschijn: 1 op de 3 of 4 leerlingen gebruikt drugs. Met drugs bedoelt de nitwit Elias cannabis, niet de harddrug alcohol of de amfetamines, ook al een harddrug, die aan ADHD scholieren worden voorgeschreven (en alle andere verslavende troep, die via de huisarts en apotheek bij kinderen terechtkomen). Volgens Elias is Cannabis met een hoog THC gehalte verantwoordelijk voor de overstap naar harddrugs. De lul vergeet dat 99,9% van de cannabisgebruikende scholieren ooit begonnen met de harddrug alcohol, maar daar verdienen we lekker aan, dus over de schade die alcohol toebrengt aan de maatschappij lullen we zo min mogelijk. Hetzelfde geldt voor de farmacie, deze maffia verdient zich ook tien slagen in de rondte aan het gif, dat zij op de markt brengen.
Je zou bijna gaan denken, dat Elias en geestverwante politici, niet alleen belangen hebben in de farmacie en de alcoholbranche, maar ook in de cannabishandel, verdere criminalisering van cannabis zorgt voor steeds hogere prijzen en legt een waanzinnig beslag op het politieapparaat.

Jongeren die (te) veel blowen doe dat voor 99% omdat ze problemen hebben, maar iets doen aan oorzaak en aan de disfunctionerende jeugdzorg is te veel gevraagd, ook daar wordt verder bezuinigd......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten