Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 mei 2011

Andrée van Es en de hufterigheid

Van Es, ooit politica van de PSP, inburgeringsbegeleider van de fascistendochter Maxima Zorreguieta en nu weer wethouder in Amsterdam, de demente oude theetrut van GroenLinks, die al lang haar oude idealen aan de straat heeft gezet, was gisteravond bij Knekel & Flink (Ned.1 van ± 23.00-23.55u) om daar te praten over de hufterigheid in Amsterdam (en Nederland).
Van Es, doe eerst maar eens iets aan de hufterigheid van de overheid en het bedrijfsleven.
Als mensen hulp van de overheid nodig hebben, omdat ze het niet meer rooien in het leven, kunnen ze de tering krijgen, bij vragen om financiële hulp wordt je behandeld als de eerste beste oplichter en bij geestelijke of lichamelijke hulp krijg je al heel snel het predicaat aansteller opgeplakt. Zelfs als de belastingdienst om verduidelijking vraagt gebeurd dat op een manier alsof je de boel belazerd hebt en dat terwijl de echte belastingoplichters (als ze al aangepakt worden), met fluwelen handschoenen worden aangepakt.
Een overheid die meer belangstelling heeft voor geld, dan voor de veiligheid en gezondheid van de 'onderdanen'. Een overheid die volwassenen en kinderen opsluit omdat ze 'illegaal' zijn. Een overheid die het prima vindt dat bijna 500 miljoen dieren hier een 'leven' van marteling en verschrikkingen moeten ondergaan, voor ze 'diervriendelijk' worden afgemaakt. Politici die liegen, stelen, minderheidsgroepen wegzetten als vuile luie parasieten (niet alleen de PVV, de VVD bijvoorbeeld zet meer en meer werklozen en bijstandstrekkers als zodanig weg) en zich verder schuldig maken aan alle vormen van volksverlakkerij, die maar te bedenken zijn. Politici die zaken doordrukken, met een vals beroep op democratie, op een manier die in de eerste beste dictatuur niet zouden misstaan.

In het voorgaande zit al wat ondernemers vuiligheid verpakt. Ondernemers mogen tegenwoordig ongestraft hun klanten bedonderen, liegen in reclames en zelfs producten verkopen die een gevaar voor de volksgezondheid zijn (en dan heb ik het niet over tabak). Dan heb je de bouw- en vastgoedmaffia, die tegen kleine boetes miljarden uit de belastingpot stelen, banken die draaien op belastinggeld omdat ze de boel belazerd hebben, waar nu de zwaksten voor mogen bloeden enz. enz. enz.

Dan nog van Es zelf: over hufterigheid gesproken, hoe denkt zij dat mensen die ooit vertrouwden op de integriteit van deze politica, die zij op een meer dan ongelofelijke manier heeft beschaamd (het woord verraad is misschien beter op z'n plaats), over haar denken?.
Dan als spuit 11 weer beginnen over de bejegening van homo's, zaken die godverdomme nu eindelijk eens serieus moeten worden genomen en worden aangepakt. Aangepakt door de politie en de scholen, scholen die weigeren mee te doen aan het voorlichting geven over homo's, na de 2e weigering sluiten, beter nog: eindelijk eens kappen met scholen die een sprookjesgeloof propageren en daarmee kinderen indoctrineren (waar velen naast onterecht neerkijken op anderen, ook nog eens geestelijk van doordraaien).
Ouders die hun kinderen om wat voor reden dan ook opzetten tegen homo's, na geweld van die kinderen tegen homo's, gevangen zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten