Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 mei 2011

VPRO schiet tien bokken in 1 keer

Vanmorgen op radio een een 'special' over het vrijdenken. Het woord special gebruik ik om aan te geven hoe het programma was uitgewerkt. Een 'kwisje' waar luisteraars konden stemmen op een aantal vrijdenkers, waar de redactie er alvast 3 op de eerste plaats had gezet. Vrijdenken een een quiz, wat een geweldig leuk idee!
Veel geouwehoer over drie vrijdenkers, waar er maar één te vinden is: Multatuli, en over het gehalte van vrijdenken van deze figuur kunnen nog wel wat wat gezegd worden.

In 'het spoor terug' aandacht voor Cuby + Blizzards. De infantiele Limburgse cliché 'verslaggever' Jeroen Wielaert had op zijn vervelende infantiele manier een verslag in Grolloo gemaakt. Veel werd fluisterend met een zachte g aan elkaar geluld, en er is maar een persoon in dit universum, die deze 'kunst' verstaat: Keefer Sutherland, de hardste fluisteraar van het universum.

Dit alles werd gedaan in het kader van zoveel jaar VPRO, de VPRO ooit een progressieve omroep in Nederland klootjesland, deze VPRO is verworden tot een podium van inteelt en arrogante domme hufters.

De rest van de dag maar eens echt genieten van C+B, op a.b.n. en daarmee deze 'gemiste' uitzending snel uit de hersenpan verbannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten