Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 juni 2011

Verhagen, god's eigen rentmeester en duurzame energie

Het vieze CDA mannetje Verhagen presenteert binnenkort zijn plan over de toekomst van de Nederlandse energievoorziening. Zijn plannen zijn door een derde ingezien en daarom uitgelekt, aldus Vroege Vogels (radio1 van 8.00-10.00u.) vanmorgen.
U raadt het al: windenergie is volgens Verhagen de duurste vorm van energievoorziening. Wat de christelijke leugenaar verder vertelt laat zich raden: kernenergie is de oplossing van alles. Hij vertelt natuurlijk niet, dat hij allang weet, dat dit veruit de duurste vorm van energieopwekking is.
Met de bouw van de kolencentrales, die energie voor het buitenland gaan produceren, is de christen smeerpijp Verhagen natuurlijk erg blij (ook voor zijn vrienden, die daar kapitalen aan verdienen).
Deze hufter denkt dat hij beter is dan de praktijk, die bijvoorbeeld in Denemarken, Duitsland en China (zijn favoriete land nota bene) laat zien, dat er met echte duurzame energie heel veel geld is te verdienen (zowel met de opgewekte energie als met de werkgelegenheid).
En dat voor een land, dat aan de 'winderigste' zee ter wereld ligt: de Noordzee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten