Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 januari 2011

Brand bij Chemie-Pack in Moerdijk 2

De eigenaar/directeur van Chemie-Pack was gisteravond te gast in Nieuwsuur. Bijna jankend zat hij te vertellen, dat hij zijn vakantie in  Oostenrijk had afgebroken voor deze 'ramp'. Op de vraag of hij al lessen kon trekken uit deze brand antwoordde hij negatief. Als er een les voor eigenaren directeuren van dit soort bedrijven te trekken valt is het niet bezuinigen op de veiligheid, de beste deskundigen aantrekken, die zelfs maatregelen treffen, waar de controlerende overheid de eerste jaren niet eens aan zal denken. Het bedrijf is een paar keer op de vingers getikt vanwege het niet op orde hebben van voorschriften. Nu blijkt, dat ook de brandalarmeringssystemen niet naar behoren werkten. Opstelten, de bullebas van het marionettenkabinet Wilders, is tevreden over de aanpak van de brand, wel moet het onderzoek afgewacht worden, aldus dit zwaargewicht in nitwitzaken.
Niet te geloven, dat Moerdijk, met dit soort bedrijven binnen haar grenzen, een vrijwillige brandweer heeft, onbegrijpelijk! De verantwoordelijken, die met deze kennis in het achterhoofd vestigingsvergunningen afgaven, zouden alsnog de bak in moeten (en helemaal kaalgeplukt).
De flut organisatie RIVM liet vandaag weten, dat er bij de brand geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen, wegbezuinigen die maffe club!

Net na het plaatsen van dit bericht, vertelt de nieuwslezer van het radio 1 nieuws (17.00u.) dat er kankerverwekkende stoffen zijn aangetroffen is het bluswater........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten