Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 januari 2011

Radicalen tussen studentendemonstranten en Hufnagel

De politie van Den Haag en dus ook de korpsbeheerder, de kakelende kak burgemeester van Aartsen, waarschuwen voor radicalen, die zich vanmiddag in de demonstratie tegen de bezuinigingen op het hoger onderwijs zullen mengen. En nu maar hopen, dat de studenten, die naast hun onderwijs en een baan, toch nog tijd vinden naar de demonstratie op het Malieveld te gaan, zo zullen schrikken, dat zij er maar van afzien.
Als kakburgemeester van de VVD, zie je natuurlijk liever zo min mogelijk verzet tegen een regeringsbeleid, dat mede door jouw partij wordt uitgevoerd.
In eerste instantie, wilde men niet zeggen wie die radicalen dan wel waren, in het radio1 nieuws van 12.30u. werd er gesteld, dat het 'linkse anarchisten' zijn, dus vrije radicalen denk ik dan, wat een gelul!
De VVD prethomo en wethouder in Den Haag Hufnagel, bemoeide er zich ook mee, hij presenteert elke vrijdag 'Peptalk' op BNR. Zijn eerste stelling vandaag: studenten moeten niet demonstreren maar studeren.
Hé vervelende zak, een wethouder moet besturen, niet een radioprogramma presenteren, nu weet ik dat besturen moeilijk is voor jou, wegens wanprestaties moest je oprotten als wethouder in A'dam, maar je met de problemen van studenten bemoeien is echt 3 stations te ver voor jou. Heb jij eigenlijk gestudeerd en zo ja: hoe lang?
Prestatie van Hufnagel als Haagse wethouder tot nu: het vliegertje als nieuw symbool voor Den Haag (kosten ± 100.000,--) en een paar jaar later een Mondriaan vlaggetje daarnaast (kosten????), dat is nog eens hard werken!

Vanaf deze plek wens ik de studenten veel succes vanmiddag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten