Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 januari 2011

Rutte's antwoord aan studenten

De marionet-kleuter-premier Rutte gaf deze week antwoord op de vele 'tweets', die hij kreeg. Allereerst zegt hij niet te bezuinigen op onderwijs, dat is onjuist. Zoals ik al eerder stelde, rijke studenten kunnen rustig langer studeren, die boete van € 3.000,-- is een peulenschil voor paps of mams, voor de betreffende universiteit is het wel een zware belasting, gezien de vele bezuinigingen die zij al voor hun kiezen hebben gehad. De kans, dat universiteiten de cijfers zullen gaan 'pimpen' is bijzonder groot, maar wat maakt het uit, we zijn intussen gezakt naar de 77ste plaats met onze beste universiteit (universiteit Twente, de 'unief', die het regeringsbeleid zoveel mogelijk steunt, zegt dat uit hun onderzoek blijkt dat dit komt door het hoger onderwijs in de opkomende economieën als China en India, ongelofelijk, wie schiet dat onderzoek af?).

Maar met de ene hand geef je wat en met de ander pak je nog meer af en dan zeg je niet te bezuinigen...
Voorts durfde het onzelfstandige lulletje Rutte te zeggen, dat de studenten harder moeten werken. Deze hufter weet niet wat het betekend uit een gezin te komen waar het inkomen beneden modaal is, kinderen uit deze gezinnen betalen zich blauw aan een kamer, zorgverzekering, boeken en studiekosten (per 1 januari van dit jaar weer verhoogd, terwijl de beurs gelijk blijft). Deze disfunctionerende VVD zak, die uit een milieu komt, dat als één van de hoofdverantwoordelijken is aan te merken voor de huidige crisis, studeerde zelf geschiedenis in Leiden van 1984 tot medio 1992......

Volgende week vrijdag is er een studentendemonstratie tegen de voorgenomen smerige kabinets plannen op het Malieveld in Den Haag, als u in de buurt bent betoog dan a.u.b. uw steun. Ben je student of ga je studeren: naar het Malieveld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten