Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 januari 2011

Ding dom Bijsterveld over het onderwijs

Bijsterveld, de van gesjeesde verpleegkundige tot minister van onderwijs gebombardeerde CDA trut, zat vanmiddag bij de EO op radio 1 (na 14.00u.). Zij vindt dat studenten te veel werken naast hun studie, eerst maakt ze het studeren duurder en straft ze te lange studie af (dat terwijl minister-president Rutte en de 'vieze' variant Verhagen samen 11 jaar studeerden). De huren die studenten moeten betalen zijn al jaren schandalig hoog, peperdure studieboeken, plus de te hoge studiekosten naast de zorgverzekering die tegen de belofte in jaarlijks hoger wordt en dan nog durven zeggen dat studenten te veel werken en niets te klagen hebben, wat een lef van deze huppelkut!
Dezelfde huppelkut die akkoord ging met prestatiebeloning voor docenten, de volgende bijl aan het 'onderwijsstelsel'. Zij vindt dat een krachtig signaal, als men de top van haar partij op prestaties zou beoordelen, zou men ze onmiddellijk naar huis kunnen sturen met de verplichting hun leven lang af te betalen aan de schade die zij de maatschappij berokkend hebben.
Natuurlijk komt het te lage niveau van studenten weer ter sprake, maar dat deze vertegenwoordigster van de drietjes partij het CDA daarover durft te reppen, is dan van een niveau waar je broek alweer bij afzakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten