Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 januari 2011

Schietpartij in de VS

Afgelopen zaterdag werd in Tucson, de democratische politica Gabrielle Giffords door een, zoals het zich laat aanzien, verwarde man neergeschoten. De sheriff houdt figuren verantwoordelijk, die 'vitriool' uitstorten over de democraten in de VS. Zo is er bij 'Fox news' een presentator, die constant door leugens te roepen en te herhalen, de democraten uitmaakt voor landverraders, communisten (die in de VS worden gezien als demonen en terroristen) of als 5e colonne van de fundamentalistische islam.

Deze presentator ziet zichzelf ook nog eens als een ware christen. Dat 'demoniseren' gebeurde bijvoorbeeld massaal tijdens de debatten over de nieuwe zorgwetgeving van de regering Obama. Mevrouw Giffords, die voor deze wetgeving stemde, is daardoor meerdere malen met de dood bedreigd.

Tot zover de VS, in Nederland hebben wij de hysterische nitwit Joost Eerdmans, die de presentator van 'Fox news' als groot voorbeeld neemt in zijn nieuwe tv 'show'. Deze wanpresterende 'bruine' wethouder, die al niet van de radio of tv te slaan was, heeft gezien zijn vele uitlatingen, totaal geen moeite de waarheid behoorlijk te verdraaien of met het vingertje naar minderheidsgroeperingen te wijzen en daarmee de aandacht van echt belangrijke zaken af te leiden.

Net als in de VS, krijgen figuren als Eerdmans steeds meer ruimte hun stinkende gedachtegoed te uiten en net als daar is het grootste deel van onze bevolking te dom om de leugens te doorgronden. Erger nog: als deze figuren aantoonbaar de fout ingaan, desnoods keer op keer, interesseert het dat deel van de bevolking geen zier en worden zij zelfs boos op de brengers van het nieuws over deze figuren. Kortom een griezelige ontwikkeling in een tijd, dat de fascisten steeds vaster grond onder de voeten krijgen in Nederland.

Nogmaals een oproep aan allen die een echt rechtvaardige en gelijkwaardige maatschappij voorstaan, of je nu een niet verzakelijkte hippie bent, een anarchist of gewoon een mens die zijn hersenen gebruikt, organiseer je en zoek contact met geestverwanten. Rechts is goed georganiseerd, en de rechtse studenten-weerbaarheidscorpsen krijgen zelfs militaire training.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten