Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 januari 2011

Hysterie bij Pauw en Witteman

Woensdagavond een 'themauitzending' over de zwakbegaafde jongen die 3 jaar vastgebonden zit in een christelijke instelling. De hijgerigheid kent geen grenzen, de moeder van het meisje dat jaren naakt zat vastgebonden werd was aanwezig en de foto van haar dochter werd zeker 10 keer vertoond, wat een sensatie!
Hoe lang moet je over deze zaak ouwehoeren, het is een schande, wat de diverse betrokkenen en politici ook zeggen (mw. Veldhuijzen van Zanten, CDA, slaat alles, als je deze kruk hoort lullen over deze zaak, zakt je broek spontaan af, zelfs met bretel). Er is voldoende deskundigheid in Nederland voor dit soort gevallen, de makke is, dat de overheid er geen geld voor over heeft. Personeel in deze zorg moet soms tot  10 dagen achter elkaar werken en dat in een onderbezette situatie!
Nederland anno 2011, om je dood te schamen!

Tijdens dit bericht staat radio1 op, aan het woord de CDA bouwmaffia manager Brinkman, die durft te zeggen, dat de situatie met de minderbegaafde jongen misschien wel heel normaal is, "hij zal maar iemand wat aandoen", wat een schoft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten