Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 januari 2011

Wikileaks, Drinkman en de Telegrof

Ron Gonggrijp was afgelopen maandagavond op bezoek bij Pauw en Witteman. Aanleiding het strafrechtelijk onderzoek van de VS overheid naar Wikileaks en de leugencampagne van de Telegrof tegen Gonggrijp (de Telegraaf, u weet wel de meest foute krant tijdens WO II en die een verschijningsverbod kreeg, dat met hulp van bruine Bernhard werd opgeheven). Ter sprake kwam het filmpje van Wikileaks, waar te zien is hoe onschuldigen in Irak door een helikopter werden beschoten. Gevraagd aan Tricky Dick Berlijn, die ook aanwezig was, of het goed is dat dit filmpje openbaar is geworden, antwoord hij bevestigend. Hij durfde daar aan toe te voegen, dat Nederland zoiets niet doet en zowel, dan zou dit onmiddellijk aan het parlement bekend gemaakt worden. Dat hebben we gemerkt tricky Dick, wat een openheid over de burgerdoden die wij in Afghanistan en Irak, mede onder jouw bewind, hebben gemaakt, tjonge jonge! De Telegrof leugen ging onder andere over het leuren van Gonggrijp met 1 miljoen euro om webhosts te bewegen Wikileaks te steunen. Gongrijp haalde dit feilloos onderuit, voor 1 miljoen euro koop je een aantal van dit bedrijfjes op! Hero Drinkman (PVV, Ik meld het nog maar eens) ook al aanwezig, nam het op voor de Telegrof, ze zouden goed beslagen ter ijs komen en o.a. Siebelt opvoeren, de fantast misdaad/terreurdeskundige. Gonggrijp haalde ook dit weer onderuit, Siebelt heeft het over eind jaren 70, Gonggrijp zou toen contacten hebben gehad met diverse fundi-islamieten, helaas was Gonggrijp toen 11 jaar!
Drinkman werd gevraagd naar de schietpartij in de VS en wat de sherrif van Tucson daar over meldde (het gif dat door rechtse media over dombo's wordt uitgegoten). Drinkman kan maar één groep bedenken in Nederland, die last heeft van 'demonisering' en dat is natuurlijk de PVV en die maakt zichzelf niet schuldig aan deze praktijken. Ja Drinkman, dat hebben we gemerkt, inderdaad weinig op de persoon gespeeld, maar net als de nazi's in Duitsland in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, telkens haat en angst zaaien met minderheidsgroepen als de grote schuldigen aanwijzen.
Huilie huilie? Liegie liegie, drinkie drinkie, klappie klappie, koppie koppie (van kopstoten, niet van verstand, enige vorm van verstand is ver te zoeken bij de PVV), dat is in het kort de PVV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten