Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 januari 2011

De tsunami van Norder

De 'bevel is bevel' PvdA wethouder van Den Haag, Norder, liet vrijdag in Nieuwsuur zien hoe je een tsunami met slijmpraatjes kan stoppen, geweldig om te zien! In dit geval liet men Poolse mannen zien, Poolse mannen die  door werkloosheid hier, soms vervallen tot verslaving (natuurlijk werd dat weer zwaar overdreven, het woord 'alcohol-tsunami' viel nog net niet). Maar deze Poolse mannen hebben weinig keus, hoe slecht de situatie voor hen ook is, altijd beter dan 'daar'. Als Polen, hier een half jaar werken, tegen minimumloon en betalen ze teveel voor de huisvesting hier, houden ze nog altijd veel meer dan een jaarsalaris in eigen land over, tel uit je winst!
Door de profeten van de marktwerking en de open arbeidsmigratie (VVD, CDA, D66) is deze situatie ontstaan, maar rechts vingerlikkend Nederland wijst nu al voorzichtig naar links als de schuldigen van deze situatie.
Terug naar Norder, hij verwijst naar een overleg over deze kwestie met de gereformeerde kakzever van het CDA, P.H. godverdomme Donner, deze herhaalde de dooddoener dat de Polen hier geen kansen hebben, alleen in eigen land liggen de kansen (!?!). De disfunctionerende zak wil wel overleggen met de Poolse overheden om te kijken of er iets voor de terugkerende Polen geregeld kan worden, dat had jij en je flutpartij al 20 jaar geleden moeten doen, zak! Voor de toetreding van Polen en al de andere arme landen die nu lid lid zijn van de EU.
Maar rechts Nederland heeft belang bij deze zeer goedkope arbeiders, aan het eind van dit verhaal in Nieuwsuur, zag je een koppelbaas uit Venray, die niet verslaafde Polen werk belooft, ja lekker goedkoop. Gevolg straks in de 'groei-economie' van Limburg, een nog hogere werkloosheid onder de oorspronkelijke bewoners en daar kan de valswitte haat-profeet Wilders dan weer zijn vieze vingers bij aflikken: nog meer PVV stemmers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten