Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 januari 2011

Sabine Uitslag (CDA) en klikken

Sabine Uitslag, de blonde CDA huppeltrut met appelwangetjes, pleit voor een 'app' op de mobiele telefoon, die het klikken makkelijker moet maken. Klikken? Ja daar houdt het CDA van, niet als het om klokkenluiders gaat, daar heeft het CDA weer de pest aan. Het CDA houdt naast klikken, van liegen, bedriegen, matennaaien, bouwfraude, kinderen opsluiten, oorlog voeren, intensieve martel veeteelt, de zwaksten pakken enz.

En waar wil Sabine over klikken? Over het roken in een café! Natuurlijk zegt het domme blondje niets over de 18.000 vroegtijdige doden per jaar ten gevolge van het autorijden of de kinderen in de grote steden met luchtwegklachten ten gevolge van dat autorijden (hoe noem je dat in vergelijking met meeroken? meerijden?).

Nee, lekker de aandacht afleiden en je focus op het roken 'richten'. Of de uitstoot van de intensieve martel veehouderij....... Nee bij het CDA heeft men weinig of niets met milieu en des te meer met vee en auto's. Het domme blondje verwart in eerste instantie inspecteurs met instructeurs en op de vraag hoeveel inspecteurs de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) heeft weet zij het antwoord niet en al helemaal niet hoeveel van die inspecteurs het rookverbod in de gaten moeten houden.

Nou Sabine veel inspecteurs heeft de NVWA niet, niet nadat deze organisatie onder druk van het CDA en de VVD flink is uitgedund en nog minder na het verplaatsen van de NVWA (onder verantwoording van alweer CDA en VVD) naar economische zaken (economie en controle is immers als water en vuur).
Jezus wat een ongelofelijke trut!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten