Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 januari 2011

Volksverlakkerij inzake Kunduz

Wat er de laatste dagen in de 2e kamer vertoond is, gaat alle perken te buiten, leugens en bedrog, kortom volksverlakkerij van de 'eerste orde'. Het kakelende VVD vat Rosenthal doet de ene belofte na de andere, 'u vraagt, wij draaien', Deze leugenachtige hufter, denkt alles af te kunnen dwingen in Afghanistan, en dat van een volkomen corrupte regering aldaar. Natuurlijk belooft de kliek van Karzai alles wat je ze voorlegt, het maakt niet uit wat je ze vraagt, als we maar komen. In 18 weken analfabete volwassenen leren schrijven en lezen, laat je nakijken, onmogelijk! Een politieopleider, die in Afghanistan geprobeerd heeft mannen (vrouwen komen natuurlijk niet in aanmerking) tot agent op te leiden vertelde, dat 90% van de rekruten verslaafd zijn, op tijd komen doen ze niet, als ze al komen en 's nachts vechten ze voor de Taliban (of voor wie dan ook). Deze man wil niet terug naar Afghanistan, omdat hij uit praktijkervaring weet, dat het nutteloos is. 


Intussen gaat de nieuwe leider van GroenLinks AsgrauwRechts, Sap haar boekje te buiten door stiekem te overleggen met de kleuter-marionetpremier Rutte, dat is nog eens achterkamertjes politiek. Na gisteravond zijn haar knietjes nog slapper, maar voor de microfoon laat ze 'driftigdapper' weten dat als zij akkoord gaat, zij de voorwaarden die beloofd zijn in de gaten zal houden en desnoods sancties zal treffen, ha! ha!, wat wil jij doen, als jouw voorwaarden niet worden gevolgd, ongelofelijke huppeltrut! Nee, er zal niet gevochten worden, zelfs de Afghaanse overheid, die dit wel zal beloven, hebben al gezegd, dat er oorlog in hun land is en de politie (plus de opleiders) dus met gevechten geconfronteerd zullen worden Wat pathologische leugenaars als de engerd tricky Dick Berlijn ook beweren.
 

We krijgen dus drie soorten politie in Afghanistan: militaire politie, EUPOLL en Nederlandse politie, maar ze doen allen hetzelfde, ha! ha!

Een missie, die ongetwijfeld weer te laag ingeschat, 450 miljoen euro per jaar gaat kosten. Dat terwijl twee derde van de bevolking tegen is. Het ware gezicht van de PVV wordt voor de zoveelste keer duidelijk, als zij echt tegen zijn, dan lijkt mij een zinloze missie, waar ongetwijfeld weer Nederlandse doden zullen vallen, voldoende om te dreigen met opzegging van de gedoogconstructie. Maar dat doet deze vuile  fascistische beweging niet, zij gingen tijdens de onderhandelingen aangaande dit kabinet al akkoord, want toen was al duidelijk dat wij zouden gaan.... Maar de valswitte haatprofeet Wilders heeft toen al zijn handen in onschuld gewassen en laten optekenen, tegen te zijn.

In de 80er jaren van de vorige eeuw voorzag de VS de Taliban van wapens en trainers, dezelfden waar wij nu oorlog tegen voeren. Nu gaan wij dat herhalen, na 2014, als het westen weg is, zal binnen de kortste keren de Taliban weer aan het bewind zijn. Te gek voor woorden allemaal.

PS: benieuwd wanneer de Duitsers, die onze opleiders daar moeten beschermen, vertrekken uit Afghanistan, in Duitsland laait het debat steeds verder op, en het grootste deel van de bevolking is intussen tegen. Waarom moeten er trouwens Nederlandse F16 straaljagers en militairen met middelzware bewapening mee, als de Duitsers onze opleiders beschermen?

Zie ook mijn berichten van afgelopen maandag en dinsdag: De Kunduz trainingsmissie (1 en 2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten