Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 15 april 2012

CDA waarden en normen in de praktijk

Zoals bekend heb ik de pest aan blaaskaak Prem, maar ik moet toegeven, dat hij zo af en toe een goed onderwerp aan de orde stelt. Deze week 2 uitzendingen over het scholengedrocht Amarantis, een christelijke scholen koepel, die zo ongeveer op CDA kloten loopt, nou lopen? Na een gesjoemel met meer dan 100 miljoen aan belastinggeld, kan je beter van strompelen spreken. Deze week werd bekend dat met belastinggeld de scholen van deze koepel gered worden. De koepel is opgezet door CDA prominenten en de arrogante CDA hufter Koos Janssen, burgemeester van Zeist, was voorzitter van de Raad van Toezicht van deze onderwijsgroep, maar zoals veel andere prominente ratten, trad hij in februari van dit jaar af.

Prem wil terecht, dat er een eind komt aan het laten lopen van politiek verantwoordelijken, het gaat immers in bijzonder veel gevallen om politieke baantjes vergeven (i.p.v. in dit geval onderwijsspecialisten), terwijl deze benoemden met miljoenen aan belastinggeld hebben lopen sjoemelen of zelfs ronduit frauderen. Hier een link naar de uitzending van 12 april jl. (terugluisteren begint om 10.00u., even doorschuiven tot iets over de helft, Premtime begint altijd om 10.30u., hoewel in het begin PvdA klootzak 'arbeit macht frei' Kool te horen is met zijn leugenpraatjes betreffende het aanpakken van uitkeringstrekkers):
http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2012-04-12&terugluisteren_hour=10

De reacties op de uitzending waren niet van de lucht en een dag later had Prem oud Amarantis adviseur, professor Tieleman in de uitzending. Tieleman werd eruit geschopt door de advocaat van Amarantis, die hem op de koop toe bedreigde met een miljoenenclaim, mocht Tieleman uit de 'school' klappen.
De redactie van Premtime had CDA leeghoofd en gesjeesd verpleegkundige Bijsterveld, die godbetert voor minister van Onderwijs mag doorgaan (met toestemming van de fascist Wilders), om een reactie gevraagd. deze reactie kwam er niet. Eerder had Bijsterveld de Kamer al laten weten dat er niets aan de hand is bij Amarantis. Deze week is er dan toch eindelijk actie ondernomen, nadat het faillissement dreigde voor Amarantis.

Luister (via bovenstaande link) en huiver mensen, je weet niet wat je hoort en het geeft een zoveelste keer aan, dat de beleden waarden en normen van het CDA, telkens weer leugens blijken te zijn. Bij deze rentmeesters van god, heeft men schijt aan deze waarden en normen.

'Toevallig' werd op 12 april jl. bekend, dat er arrestaties zijn gedaan onder leden van de scholenkoepel BOOR in Rotterdam, dat zal wel een koepel met voornamelijk PvdA leden zijn. De PvdA nooit te beroerd om de maatschappij peperdure olifantsoren aan te naaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten