Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 april 2012

Koppejan? Knettergek en een scheepswerf naar de knoppen

Langstudeerder en CDA nitwit 2e Kamerlid Koppejan, verdedigde vanmorgen in Goedemorgen NL (na 10.00u.) zijn medepartijlid en wethouder Economische Zaken van Grave, Eric Daandels. Daandels heeft door zijn starre opstelling een scheepswerf naar god geholpen. Een gedoogconstructie, die vorige week, na 4 maanden ellende, werd geboden (na ingrijpen van CDA kloot Verhagen), is volkomen terecht door de eigenaar van de werf afgewezen, immers deze gedoogconstructie kan met één pennenstreek door de bestuursrechter naar de prullenbak worden verwezen. Op cruciale momenten was de wethouder niet te bereiken, voor iedereen een feit, maar niet voor Koppejan, hij kan zich dat niet voorstellen. Veel meer dan de 'glansrol' van Verhagen benadrukken kon Koppejan niet.
Hufter Daandels, had 4 maanden geleden het bestemmingsplan moeten aanpassen, dan was het werk voor 60 medewerkers gegarandeerd geweest....

2 opmerkingen:

  1. Als je je best doet kun je denk ik nog korter door de bocht redeneren. Werkgelegenheid voor 2 jaar is voor de directeur van de werf blijkbaar peanuts. Dan liever maar meteen 60 man werkeloos maken. Dit was gewoon een alles of niets offensief van de man.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,

    als je goed leest, zie je dat in het verweer van de ondernemer, het argument van de bestuursrechter is verwerkt, dus die 2 jaar is zeer discutabel. En wat dat kort door de bocht gaan betreft, dat kan je de CDA wethouder niet verwijten, 4 maanden lang alle argumenten naast zich neerleggen, en pas als de pers en Verhagen zich er mee bemoeien, neemt de klootzak actie. Zoals gezegd een actie, die zo goed als geen verbetering oplevert. Bovendien is door deze lange tijd van niets doen, de 'geloofwaardigheid' van de werf bij eventuele toekomstige opdrachtgevers, zwaar aangetast.
    Dank voor uw reactie,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen