Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 april 2012

'Comazuipers' en comarokers

Weer veel hysterie over comazuipers in de media, deze week. Als je de berichten moet geloven, wordt er in groep 6, op de basisschool, de harddrug alcohol geschonken. Trouwens, wat ambulancemedewerkers aanduiden als een comazuiper, is in veel gevallen iemand met een driedubbele tong.

Ooit weleens gehoord van een comaroker? Nee dus! Maar waar doet men echt iets aan? Juist, aan het verkrijgen en gebruiken van softdrugs! Daar zijn de problemen 'zo groot', dat het kutkabinet Rutte, onder regie van Wilders, een wietpas wil en de hele softdrugshandel aanpakken, o.a. door middel van de meer dan achterlijke 'wietpas'. Dit alles in tegenstelling tot de cijfers, we worden nu zelfs door buitenlandse politici gewaarschuwd, het huidige beleid te handhaven, daar wij minder problemen hebben met drugs, dan elders (uitgezonderd die met de harddrug alcohol). Natuurlijk moeten 'bewindslieden', die dit harde antibeleid voorstaan, weet hebben, dat dit de georganiseerde misdaad weer een hoop extra kansen en opbrengsten biedt en geeft, de conclusie dat zij lobbyisten van deze vorm van misdaad zijn, is dan ook de enige juiste. 

Intussen mag er nog steeds reclame voor de harddrug alcohol gemaakt worden, reclames, die vol zitten met het 'plezier' dat deze harddrug oplevert na nuttiging, om daarna het strenge: 'nog geen 16? geen druppel!', te laten zien. Alcohol, de harddrug, die het CDA in de vorm van wijn, met CDA etiket weggeeft (harddrug 'pushers', die CDA hypocrieten). Alcohol de harddrug die de meeste ellende geeft op: sociaal, gezondheids- en economisch vlak, om over de ellende met deze drug in het verkeer nog maar te zwijgen.

Draai hierbij het nummer: Marijuana van: The Fugs, (en als het even kan, lekker hard!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten