Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 22 april 2012

Wilders en rijke Italianen

De liegende Limburgse aarsmade Wilders, zei over Italië o.a., dat deze luie burgers van ons geld vakantie vieren, althans, daar kwam het op neer. Nu werd afgelopen week bekend,dat de rijke Italianen massaal hun goud (aangeschaft vanwege de crisis) overhevelen naar Zwitserland. Die rijken, maken nog geen 5% van de bevolking uit, De grote onderlaag van de bevolking leeft voor een groot deel in armoede en daar zitten heel veel Henken en Ingrids tussen. Wilders gaat 'zijn' Henken en Ingrids natuurlijk niet vertellen, dat m.n. de banken uit Noordwest-Europa, dus ook de onze, in Italië (en de andere schuldenlanden in Zuid-Europa) ongelimiteerd geld, in zaken hebben gestoken, waar de eerste beste Henk en Ingrid, nog geen cent in hadden gestoken. Om die schulden aan deze banken veilig te stellen, moeten 'onze' Henken en Ingrids, en een nog veel grotere groep sociaal zwakkeren bloeden. Groepen, inclusief Henken en Ingrids, die met PVV steun, in het huidige kabinet (dat nu hopelijk oprot), allang financieel zijn geraakt.
En de rijken? die lachen zich dood en likken zich de vieze poten schoon.
Wilders liegt dus niet alleen zijn achterban voor, maar is net zo verantwoordelijk voor het uitkleden van een groot deel van die achterban, als de VVD en het CDA.

Zie over het stoppen van de gedoogsteun door Wilders aan het kabinet Rutte, mijn vorige bericht (door rechts op deze pagina aan te klikken 'Wilders sluit.....').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten