Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 april 2012

Eerdmans heeft een boekje over Fortuyn 'geschreven'

De 'wethouder' van Capelle aan den IJssel, Eerdmans, die ook dagelijks een Radio1 inbelprogramma 'presenteert', heeft naast al zijn andere bezigheden, kans gezien een boekje samen te stellen over zijn grote voorbeeld Fortuyn, u weet wel de 'politicus' die zelf verklaarde een praktiserend pedo te zijn. Als ik een burger van Capelle was, zou ik onmiddellijk vragen om het aftreden van deze clown, die aanzienlijk meer tijd buiten Capelle doorbrengt, dan op zijn wethoudersstoel aldaar. Met andere woorden zegt Eerdmans op deze manier, dat hij geen flikker te doen heeft.

Vanmorgen was deze gereformeerde houwdegen te gast bij Premtime. Een grote slijmpartij, zoals meestal het geval bij Prem. De laatste noemde hem een verlegen jongen (in zijn tijd bij Fortuyn), dat neemt Eerdmans maar wat graag over, past lekker bij zijn gereformeerde achtergrond (ijdelheid enz.). Wat niet zo goed past (en dat is in dit geval een eufemisme) bij deze achtergrond, is de manier waarop hij veel mensen wegzet, hij heeft de bijbel gelezen, maar is het nieuwe testament vergeten.

Eerdmans ging 'lekker los' toen hij begon over de zaak tegen pedo Robert M., de smerige kinderverkrachter. De zaak is nog niet afgerond, maar Eerdmans neemt alvast een voorschot, door te stellen, dat de rechters, eigenlijk willen, dat deze viezerik zo snel mogelijk vrijkomt en weer gaat werken in een kinderdagverblijf, daar komen zijn woorden op neer. Echt heel christelijk, Eerdmans!
Dit alles, terwijl hij een boek presenteert over zijn grote voorbeeld Fortuyn, de praktiserende pedo......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten