Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 april 2012

Privacy bewaking en de PvdA

Vorige week vrijdag werd bekend, dat de medische gegevens van 300.000 Nederlanders op straat liggen. Dit keer is de boosdoener een 'verzuimorganisatie', een organisatie die de ziekte gevallen voor bedrijven organiseert. Eerder werd al bekend, dat niet gekwalificeerde medewerkers van deze organisaties zich gedragen als bedrijfsartsen.

Een reactie op dit nieuwe schandaal, door de landelijke afdeling van de PvdA, die afgelopen vrijdag werd gegeven: 'de schending van de privacy is voor de PvdA al lang een bron van ergernis'. Ze zijn nog maar een paar jaar geen regeringspartij meer, terwijl zij in de laatste paar jaar dat zij aan het bewind waren, de privacy talloze keren hebben geschonden; zie hier de 'ergernis' van de PvdA, praatjes voor de vaak, of anders gezegd: een grove leugen.

VVD smeerlap de Krom, is al eerder door de SP bevraagd over deze schendingen, maar natuurlijk geeft deze disfunctionerende januskop geen antwoord.

Overigens vindt ik het woord 'verzuim' bijzonder negatief als het om ziekte gaan, het geeft de idee, dat zieke werknemers de kluit belazeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten