Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 april 2012

Donner, Wientjes en wat een-tweetjes

De disfunctionerende gereformeerde CDA kakzever, de oud-minister met bloed aan z'n handen, Donner, bewees onlangs met zijn uitspraak, dat de nullijn een luxe probleem is, dat zijn benoeming tot vicevoorzitter van de Raad van State, wel degelijk een politiek een-tweetje is. De vervelende hufter, die door idioten ook nog leuk gevonden wordt, zit wel degelijk op zijn huidige positie om bijzonder slechte wet en regelgeving, het stempel van goedkeuring te geven.
Dan nog even de uitspraak over de nullijn zelf: deze viezerik heeft makkelijk lullen, hij 'verdient' een riant salaris, zeker als je ziet wat hij daarvoor presteert. Gezien zijn volkomen disfunctioneren (dat zelfs de dood van mensen betekende), zou deze plork met € 20.000,-- per jaar, nog te veel verdienen.
Nogmaals, alleen al het gore lef, dat hij na de Schipholbrand weliswaar aftrad, maar daarna gewoon weer een bestuursfunctie oppakte, getuigt van een ongekende onbeschoftheid.

Zag gisteravond Greg Shapiro, deze had het over de kabinetsformatie, die tot het huidige demissionaire kutkabinet Rutte leidde. Formateurs mogen geen persoonlijk belang hebben bij het kabinet dat zij vormen. Shapiro noemde de 1ste formateur, de kakelende 'crisisbeheerser' Rosenthal, nu minister; de 2e was Opstelten, ook deze is minister, daar zou ik Wientjes aan toe willen voegen, hij zat met z'n rotkop wel erg dicht op de formatie van dit onzalige kabinet, dat fascisten regeringsverantwoording gaf (de regie, wat wil je nog meer?), het belang voor de werkgevers van het beleid, gevoerd door het kabinet Rutte, lijkt me duidelijk genoeg. 
Wientjes en Donner speelden nog een goor spelletje in 2009, bij de onderhandelingen over de AOW leeftijd, Wientjes stopte de onderhandelingen met de vakbonden, dat speelde Donner in de kaart, die zonder de SER een besluit kon nemen.

Tot slot: het verhaal, dat het kabinet Rutte, zoals deze werd gepresenteerd, alleen met het CDA en gedoogsteun van de PVV kon, bleek deze week de zoveelste leugen op rij, van het geteisem in het huidige demissionaire kabinet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten