Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 april 2012

Eén sociopathische Albayrak weg, nu de ander nog...

De sjoemelende alleenheerser van het COA mw. Nurten Albayrak, is door de commissie Scheltema zo ongeveer tot de grond toe afgebrand en het kutwijf zal niet meer terugkeren op haar plek als directeur. Nu maar hopen, dat ze op staande voet ontslag krijgt en geen vertrekbonus krijgt, het disfunctionerende dictatortje heeft al genoeg belastinggeld gesoupeerd.

In Nieuwsuur gisteravond uitgebreid aandacht voor de ontstane situatie, men had PVV'er Fritsma in de studio om zijn 'zeer belangwekkende mening' te geven over deze zaak. Het paasei noemde de handelswijze van Albayrak, pure zelfverrijking en hij wil geld terugeisen. Nu is het zo dat de meeste politici maar beter hun bek kunnen houden over de beloning, die Albayrak zichzelf toe-eigende, dat geldt zeker voor de hypocriete leugenaar Fritsma, dit leeghoofd was nog niet 'gekozen' of hij eiste flink meer inkomen voor zichzelf. De Haagse hufter, zal wel een hoop geld kwijt zijn aan smeersels om zijn lelijke rotkop dagelijks op te poetsen. Fritsma noemde de Balkenendenorm nog even als een fatsoenlijke beloning. Als je achteraf het wanbeleid van Balkenende onder de loep neemt, kan je maar tot 1 conclusie komen: de gemuteerde Zeeuwse kleiaardappel is veel te hoog beloond. Trouwens welke zot vindt een inkomen, dat omgerekend meer is dan vierhonderdduizend oude guldens, normaal? een inkomen van omgerekend een kwart miljoen oude guldens, is meer dan genoeg, dus € 115.000,-- per jaar, werkelijk een vorstelijk inkomen. Naast dat deze 'norm' (leg dit trouwens nog eens naast de zogenaamde waarden en normen van het CDA) veel te hoog is, geeft een dergelijk inkomen de ontvanger de idee, dat hij/zij boven de wet staat. Dat is de makke in deze maatschappij, laagopgeleide werknemers moeten maar inleveren, dat is 'goed' voor de concurrentie, en de top van de politiek en het bedrijfsleven vinden het normaal, dat hun inkomen het liefst 20 keer het inkomen van een eenvoudige arbeider is (die zich letterlijk een leven lang krom mag werken).

En dan spreek ik, in dit geval, niet eens over de miljarden die door disfunctionerende politici van de PvdA, het CDA en de VVD (onder de regie van de PVV), in diepe bodemloze putten zijn gedonderd.

Overigens wordt in de Albayrak/COA zaak, naast het disfunctioneren van Albayrak, gesproken over de vele missers van het COA.Hier is de laatste anderhalf jaar vaak op gewezen, voor beide zaken is de kleine Limburgse CDA leugenaar Leers verantwoordelijk. Deze zou normaal gesproken allang verzocht zijn op te zouten. Fritsma wil hier niets over zeggen, sterker nog, hij wijst met z'n gore poten naar de asielzoekers, lekker makkelijk, een minderheid aanwijzen, daar zijn fascisten altijd al goed in geweest. Het paasei, zal van zijn grote valswitte Limburgse leider Wilders, de opdracht hebben gekregen, Leers uit de wind te houden, een zaak die naar grote waarschijnlijkheid in het grote Catshuis achterkamer-overleg, is afgesproken, u weet wel, aan diezelfde achterkamertjespolitiek beloofde Wilders een eind aan te maken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten