Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 april 2012

Jacht op uitkeringstrekkers en de rust van echte misdadigers

Gisteren werd bekend, dat Duitsland een verdrag met Zwitserland heeft gesloten over niet opgegeven spaargelden van Duitse (rijke) burgers. Anoniem krijgt Duitsland een aanslag van 20% over deze bedragen overgemaakt van Zwitserland, een bedrag van minstens 10 miljard euro. Duitsland tekende dus een extra overeenkomst, immers er is al een EU spaarrichtlijn, die ook voor Zwitserland geldt. Deze richtlijn geeft een ander EU land, belasting over de rente op deze spaartegoeden, belasting volgens de percentages die in het betreffende land worden geheven. Ook hier wordt het bedrag anoniem, dus zonder de naam van de misdadige belastingvluchteling, overgemaakt.
Nederland maakt jacht op de 'illegale' centen van uitkeringstrekkers, dit kost de belastingbetaler ook nog eens een flinke smak geld, maar de miljarden in het buitenland, laten we lekker liggen, ondanks alle wollige taal hierover, m.n. door CDA blunderlul de Jager. Op de Antillen heeft de rechts-conservatieve VVD houwdegen Kamp, de rijke witte misdadige Nederlandse belastingvluchtelingen geholpen hun miljarden te verkassen, voor 1 januari 2011, omdat vanaf die datum de Nederlandse fiscus inzage kreeg in de rekeningen en ook de mogelijkheden deze (zwaar) te belasten.

Zoals u ziet, is er nog steeds volkomen rechtsongelijkheid in Nederland, sterker nog de rijken worden zwaar bevoordeeld, zoals superpeuter Rutte bij zijn aantreden beloofde, de rijken zouden hun vingers kunnen aflikken, dat is, naast de vele blunders, goed gelukt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten