Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 april 2012

D66'er Staal, de bankenlikker op scherp

Boele Staal, de woordvoerder van de bankensector was vanmorgen te horen in het Radio1 journaal (rond 8.40u.), Staal, u weet wel de grootgraaier, die ook nog eens voorzitter van de raad van commissarissen bij de zorgverzekeraar ONVZ, daarnaast mag hij lobbyen voor de banken als lid van de 1ste Kamer. De rechtse hufter was spugend in zijn telefoon te horen over de behandeling van de banken. De zak had het lef te stellen, dat men met het invoeren van de bankenbelasting, de onderbuikgevoelens van het volk voedt. De banken hebben alles gedaan wat ze konden en er is een gematigd beloningsbeleid gevoerd. Een gematigd beloningsbeleid? Wat je gematigd noemt, godverdomme!
Staal bedoelt simpel, dat het normaal is, dat de grote onderlaag mag bloeden voor de crisis, die is veroorzaakt door o.a. de banken die hij vertegenwoordigd, een crisis begonnen in 2008 en die nog steeds voortduurt, ondanks alle gelul, dat we nu in een nieuwe crisis zitten.

Staal? Ach gewoon een D66 schoft, D66 de partij voor de welgestelden, die zogenaamd begaan is met het lot van de kansarmen en ze ondertussen steeds verder wil afknijpen. D66 is niet links en niet liberaal (zoals dat liberalisme ooit bedoeld was). D66 is een rechts-conservatieve partij, die de rechten van arbeiders door de plee wil spoelen (maar dan wel een chique plee natuurlijk), huurders het volle pond wil laten betalen (dus huurprijzen met een gebakken lucht gehalte van 50%) en de zorg voor de grote onderlaag wil uitkleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten