Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 april 2012

De oranje coalitie, zandzakken voor de deur

Er is een 'oranje coalitie' geformeerd, onder de vlag van het graaiende koningshuis. Het geteisem (minus de PVV fascisten) dat '7 weken lang' (met zeer veel onderbrekingen), over zeer ingrijpende bezuinigingen sprak, zonder de oppositie ook maar iets te vertellen over de vorderingen en daarmee de democratie geweld aandoend, heeft medestanders gevonden onder D66, GroenLinks (ha! ha! de naam alleen al) en CU. Deze 3 partijen hadden gisteren al een team gevormd, om de blunderkoning van het CDA, de Jager, te helpen alsnog, zonder verkiezingen, de begrotingsmaatregelen waarin Nederland aangeeft hoe in 2013 het begrotingstekort op 3% te krijgen, er doorheen te rammen. Nu hebben deze 'oppositie partijen' een monstrum gecreëerd, dat 'de oranje coalitie' wordt genoemd, Rutte heeft ook al verklaard, mee te willen doen. De Jager meldde gisteren, dat zijn lobby op het Binnenhof een zware logistieke zaak is, ha! ha!, dat snap ik met zo'n omvang. Nu loopt deze nitwit halleluja kraaiend, met oranje stropdas, over het Binnenhof, dezelfde hufter, die eerst mede veroorzaker was, voor de veel slechtere prestaties in Nederland, dan de ons omringende landen, daarna samen met het onzelfstandig VVD ventje Rutte, de 3% begrotingstekortmaatregel in de EU wist te verankeren met een flinke boeteclausule, wil nu alsnog binnen de termijn een pakket aanbieden bij de EU. Niet dat dit nodig is, elke politicus in Europa, zal begrijpen, dat door de ontstane situatie, vertraging zal ontstaan. Maar nee, liegend, dat we nu echt een pakket rond moeten krijgen, voor a.s. dinsdag, is de hysterie compleet.
We moeten als de sodemieter maatregelen treffen, die werknemers/arbeiders hard zullen treffen, en voor zover zij deel uitmaken van de grote onderlaag in ons land, het leven schier onmogelijk maken, bovendien zullen de maatregelen de crisis nog verder verdiepen. En de financiële markt, met name de banken, moeten ontzien worden, dat zij ons in de stront hebben gewerkt maakt niet uit, degenen die echt niets hebben, die moeten we pakken en hard ook! Meteen zien genoemde partijen de kans schoon, om hier een zelfde soort loonslavernij in te voeren, als in ontwikkelingslanden, het begin is er al, met de gedwongen zzp'ers. Nu nog de huren op het prijspeil van de uit de bocht gevlogen koophuizenmarkt brengen, de ouderen, chronisch patiënten en geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten extra pakken en klaar is kees.

De momenteel met stip op nummer 1, van smerigste CDA klootlijst staande 'politicus' Verhagen, kreeg gisteren bij Pauw&Witteman de kans, zijn gore poten schoon te wassen in onschuld, gadverdamme wat een vertoning, na 2 seconden waarbij onmiddellijk braakneigingen opkwamen, weggezapt naar een 4e rangsfilm, altijd nog 100 keer beter, dan deze misselijkmakende slijmpartij.

Ongelofelijk als je CDA en VVD 'politici' hoort jubelen hoe blij ze zijn, dat ze nu mogen doen wat ze willen, zonder bemoeienis van de Limburgse aarsmade Wilders. Na uitlatingen met dit soort strekking, zouden ze met pek en veren besmeurd, het Binnenhof afgeschopt moeten worden, schande!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten