Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 april 2012

De Kunduz coalitie blij met bedonderen van de burgers

Het bereikte akkoord van de Kuduz- of zoals het 1 dag heette: de oranje coalitie, wordt alom bejubeld, je wordt er doodziek van. nitwit en holvat, de CDA'er met houten kop  Haersma Buma, springt als een opgewonden kleuter door de 2e Kamer. Niet geheel onterecht, als je ziet hoe de 'oppositiepartijen' D66, GroenLinks en CU, in de door henzelf gegraven valkuil is gevallen. Vreemd is dat men bij media organen, zoals de NOS de loftrompet steekt over deze gore streek, die aan de kiezer overgelaten had moeten worden, het zijn godverdomme nog al geen maatregelen. Paardenkut Sap, de rechts-conservatieve politica van 'GroenLinks', verdedigt zich met het loze gelul, dat als zij niet mee had gedaan, er dan veel meer bezuinigd zou zijn, op zaken, waar ze niet op wil bezuinigen. De 'compromis politiek' dus, die men doorgaans gebruikt, als men de kiezer wel erg grof belazerd, door van in verkiezingen als ononderhandelbare standpunten beloofde zaken, afwijkt, kortom om leugens recht te praten.

Hetzelfde geldt voor D66 lulhoofd Pechtold, die nog nooit begrepen heeft wat armoede is en denkt dat iedereen gelijke kansen heeft, deze met zilveren lepel in de bek geboren koekwauz, lult al net zo krom over deze 'prestatie van formaat'.

Een prestatie van formaat? De VVD en het CDA hebben eerst een fascistische partij de Kamer ingehaald, de Nederlandse economie flink onderuit gehaald met het gevoerde desastreuze beleid en als klap op de vuurpijl als een drammend kind, fikse boetes aan het overschrijden van de 3% maatregel in  de EU. Dit aangepaste verdrag tekende men vlug, de dag voor dat het 7 weken durende achterkameroverleg begon, nou ja 7 weken? Ondanks dat de partijen aangaven dat uitstel vele miljoenen per dag zou kosten, vergaderde men gemiddeld toch al snel 1,5 uur per dag, ja ja, dat is niet gering als er zoveel op het spel staat. met dit overleg schoffeerde men de oppositie, immers de bezuinigingen zouden fundamentele effecten krijgen op het leven van alle dag. Zoals gezegd, was dit alles blijkbaar genoeg voor D66, GL en de CU om een verbond aan te gaan met de VVD en het CDA, die zo blij zijn dat ze van Wilders af zijn en daarmee hun desastreuze beleid nog ongeloofwaardiger maakten, waarlijk meer dan genoeg reden voor snelle verkiezingen.

Dan de PvdA: het is toch godgloeiendegodverdomme niet te geloven, dat de PvdA nu de zwarte piet toegeschoven krijgt? Eindelijk houden ze, voor het eerst in jaren de rug recht en wilden dat de kiezer zich snel kon uitspreken over het gevoerde en toekomstige beleid. Na deze eis te hebben laten vallen, laten ze zich piepelen door de jubel coalitie. Met name CDA houtenlul van Aersma Buma, valt de PvdA aan, alsof zij aan het stuur zaten de laatste 1,5 jaar en de klootzak komt er nog mee weg ook, na een paar domme grapjes (en o, geheel in jubelstemming lacht bijna de hele Kamer mee). Even wat effecten van het mede door het CDA gevoerde beleid: de rijken zijn ontzien, op de Antillen hielp VVD'er Kamp de rijke kleurloze Nederlanders hun geld te verkassen, voordat de belastingdienst ze kon pakken, zorgde daar voor een belastingtarief van 10% voor de rijkste mensen, -de ondernemers uit de financiële sector zijn ontzien en geholpen met belastinggeld en dat door eigen goor wanbeleid en het mooie is, dat ze weer gewoon bonussen mogen uitkeren/ontvangen,- de grote onderlaag, waaronder ouderen, geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten, chronisch zieken, zijn nu al flink gepakt en met het nieuwe akkoord, zullen ze weer in moeten leveren, let maar op, niet de hypotheekrenteaftrek werd aangepakt, maar wel de huren, het begin van de 'huurliberalisatie' is een feit en de huizenbezitters krijgen nog een extra cadeau op de 112 miljard, die zij jaarlijks al krijgen, de overdrachtbelasting wordt afgeschaft,- de maximumsnelheid is verhoogd naar 130 km/u., dat mensen met luchtwegklachten daar nog meer klachten van oplopen, maakt het geteisem niet uit, -gesubsidieerd autorijden, smeerpijp Weekers heeft vorige week, dieselrijders nog een cadeau gegeven, achteraf krijgen zij in een aantal gevallen betaalde wegenbelasting terug - afschaffing van groene stimulatie maatregelen, enz enz. Zoals eerder gezegd, de crisis is versterkt door het waardeloze beleid van o.a. het CDA en idioot H.B. schuift alles op anderen af, het is als met SS paus Ratzinger, die het misbruik van kinderen door zijn prelaten wijdt aan de seksuele revolutie van de jaren 60, godverdomme!
Waar je niemand over hoort, is dat met dit akkoord Verhagen en Rutte als dikke leugenaars voor gek staan, immers toen zij tot het vormen van hun kutkabinet besloten, was het volgens hen de enig mogelijke coalitie, voor een andere coalitie was nu dus maar 2 dagen voor nodig, jezus christus!

Dan nog de SP, Roemer de rode kneus, wilde in eerste instantie niets kwijt over de ontstane situatie, de slappe lul wilde geen schuldigen aanwijzen en kwam met constructieve bla bla praatjes voor de vaak. Op de SP site kwam Roemer met een iets ander verhaal: hij stelt terecht grote vraagtekens bij de haast die de oranje Kunduz coalitie had, terwijl net op die dag in Brussel voor het eerst vraagtekens werden gezet bij de 3% maatregel.

Alles bij elkaar een goor stinkend zaakje van grove volksverlakkerij!

Lees ook mijn bericht van afgelopen donderdag:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/04/de-oranje-coalitie-zandzakken-voor-de.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten