Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 april 2012

Van Dis, een vervelende kakker

Gelukkig was gisteren de laatste aflevering van 'Toko van Dis' bij OVT op Radio1 (en op tv). Ik beperk mij hier tot de radio. 'Toko van Dis' het programma dat een herhaling van veel gemaakte zetten uit de afgelopen 40 jaar liet horen en niets nieuws toevoegde. Maar van Dis kan rekenen op zijn broodheer de VPRO, de omroep met de meeste vriendendiensten.
Van Dis liet gisteren nog even weten, dat hij de ophef over het schieten van een olifant door de Spaanse koning, belachelijk vindt. Alsof er niets aan de hand is in Spanje en het grootste deel van de bevolking niet steeds verder wegzakt in de stront, die door de internationale financiële wereld is veroorzaakt. Ook het schieten van tijgers op Sumatra, is voor van Dis geen probleem, maar een noodzaak door een veranderende wereld. het zal mij niet verbazen, als hij hetzelfde denkt over de opwarming van de aarde, nu nog wachten op een verkiesbare plek bij de fascisten van de PVV. Van Dis blijft de neiging houden, de rol van de Nederlandse kolonisator te verdedigen. gelukkig ging de lul gisteren een paar keer op z'n bekakte bek, toen een echte deskundige hem de oren waste. Van Dis zei dat er geen of heel weinig haat is tegen de Nederlanders, vanwege hun heel foute rol (mijn woorden) in Indonesië, enkele hoogopgeleiden weten van deze rol, aldus het leeghoofd. De lul vergeet even het bloedbad van Rawagade, het waren niet bepaald hoogopgeleiden, die daar aan de bel trokken en Rawagade stond bepaald niet op zichzelf. 



Niets over het grote succes van de NSB in Indonesië, veroorzaakt door de blanda's en de indo's, in het vooroorlogse Indonesië. Wel over het 'verraad' van Soekarno: de 'samenwerking' met de Japanners. De term verraad kwam van dezelfde mensen, die voor WOII op de NSB stemden..... 



Kortom een waardeloos programma van een psychopathische broodschrijver, laten we hopen, dat dit de laatste keer was, dat nitwit van Dis prominent in de media te zien en te horen was.



Soekarno met 'oe' i.p.v. 'u', Soekarno schreef zijn naam met 'oe'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten