Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 april 2012

Kabinet toch weg en de verantwoording van Wilders

Zojuist werd bekend, dat Rutte het ontslag van 'zijn' kabinet gaat indienen bij grootgraaier Beatrix.
Intussen is er wel een begin gemaakt met de huurliberalisatie, maar geen bliksem aan de hypotheekrenteaftrek, wel een extraatje voor de huizenbezitter, de overdrachtsbelasting wordt afgeschaft. Ouderen zijn de joker, zij werden al gepakt door Bakellende en dit kabinet heeft daar nog wat euro's bovenop gezet. Veel extra asfalt, slecht voor de belastingpot, goed voor de bouwmaffia, maar totaal zinloos, gezien de hoge werkloosheid, m.a.w. de filedruk is niet verminderd door meer asfalt, maar door veel minder gebruik van de auto. De verhoging van de maximumsnelheid, terwijl er al 18.000 mensen voortijdig sterven ten gevolge van de vervuiling door auto's. We hebben een dierenpolitie, maar die mag niets doen aan de grootste mishandeling en marteling van dieren in ons land, die in de intensieve veehouderij, maar liefst 500 miljoen dieren worden hier jaarlijks groot en doodgemarteld. Studeren is in de toekomst alleen nog weggelegd voor de kinderen van welgestelden, terug naar tijden van weleer, maar funest voor ons onderwijs, onze zorg en onze economie. Een eigen bijdrage voor de groep die zich het minst kan weren, patiënten in de geestelijke gezondheidszorg, gevolg: een grote aderlating voor de zo ongeveer de zwakste groep in onze samenleving, verergering van hun klachten (velen zullen geen beroep meer doen op hulp), een extra beroep op politie inzet en uiteindelijk een veel grotere belasting voor de zorg (mensen zullen opgenomen moeten worden). Uitkomst op langere duur: deze maatregel zal veel meer kosten, dan dat het opbrengt. De eerste doden als gevolg van deze maatregel, zijn al gevallen. Miljarden zijn door dit kabinet in bodemloze Europese en nationale bankenputten gedonderd. Op de koop toe, heeft dit kabinet een strop om de 'Nederlandse nek' gelegd, met het aandringen op de 3% begrotingstekort regel, gekoppeld aan hoge boetes....
Als laatste kan je het CDA en de VVD verwijten, dat zij de fascisten van de PVV regeringsverantwoordelijkheid hebben gegeven, al was dat aan de zijlijn, een 'prestatie' die zelfs voor WOII niet werd geëvenaard.

De Limburgse valswitte haatzaaier Wilders, is wel degelijk verantwoordelijk voor alle maatregelen, overeenkomsten en wetten, die dit kabinet heeft doorgevoerd en gesloten, wat hij er ook van zegt. Immers hij had bij al de punten, die hij 'niet' wilde, zijn steun (lees: regie) op kunnen zeggen, dat niet doen, is als het handen wassen in onschuld, grote kul dus, leugens van een fascist.

De grote woorden van de conservatief rechtse houwdegen, het vuile CDA manneke Verhagen en die geluiden bij de zogenaamde liberalen van de VVD, als dat Wilders de schuld is, slaan nergens op. Zij hebben de fascisten de regeringsdrempel over geholpen en wisten bovendien dat deze gedoogconstructie, niet stand kon houden, zoals vele deskundigen hen waarschuwden bij de onderhandelingen, die tot dit kutkabinet hebben geleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten