Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 april 2012

Geld nalaten voor goede doelen

Loretta Schrijver maakt net als Aart Staartjes reclame voor het nalaten van geld, voor goede doelen, zodat u ook na uw dood goed kan doen (je weet tenslotte maar nooit waar het goed voor is..). Met veel omhaal wordt het CBF gepresenteerd, als een organisatie, die met hun keur, voor 100% garantie geeft op de bestemming van de gedane giften, dus dat deze niet voor de helft of meer in de zak van de directeur of andere 'overhead' belandt. Telkens weer gaat deze organisatie, na onderzoek op bepaalde  goede doelen organisaties, op de bek, maar wat wil je, als je stelt dat een inkomen van een ton of meer, een normale salariëring is.......

De oplettende kijker of luisteraar van actualiteiten programma's en de reclame verzamelaars, zullen e.e.a. al lang begrepen hebben, als je ziet hoeveel goede doelen er tegenwoordig zijn. Een goede doelen organisatie is een zeer winstgevende 'tak van sport'.

Loretta Schrijver meldt in het radio spotje, dat zij: 'bewust heel weinig vlees eet', nou geweldig Loretta, maar misschien moet je eens bewust gaan nadenken, dan stop je vanzelf helemaal met het eten van vlees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten