Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 22 april 2012

Wilders sluit de deur

Gisteren om 17.00u. hoorde ik, dat Wilders met een flink aantal leugens de stop uit het stinkende bad van het 'gedoogkabinet' heeft getrokken en weet je wat? Uw Azijnpisser zag, vanwege de 'commotie', als voorspelbaar en onvermijdbaar effect extra tv en radio uitzendingen aankomen. Dus maar eens een flink aantal prachtige cd's gespeeld, met later op de avond afleveringen van de serie 'Weeds' en filmfragmenten. De idee, alle gezever en gezeik op radio en tv betreffende de valswitte fascistische  aarsmade Wilders en het blunderkabinet Rutte, aan te moeten horen, was bijna genoeg voor een flink potje projectiel braken. In het nieuws van 17.00u. hoorde ik Wilders nog net vertellen, dat hij, na 7 weken achterkamertjespolitiek, waar hij n.b. een eind aan zou maken, er geen heil meer inzag. Hij vindt dat hij de rug recht heeft gehouden en zijn fascistoïde en/of domme achterban, recht in de ogen kan kijken, veel 'recht' dus. Het tekort terugbrengen naar 3% begrotingstekort, de EU eis, vindt hij nu ineens onacceptabel, ha! ha! ha! Zeven weken terug, toe het achterkameroverleg begon, had blunderkoning en lachende luldoos Rutte, na het fout gestrikte, disfunctionerende CDA varken de Jager, zijn handtekening onder dit akkoord gezet. Als hij dat onacceptabel noemt, had hij niet aan dit stiekeme overleg moeten beginnen, dat naar zeggen 90 miljoen euro per dag kostte (wat volgens mij onzin is, maar VVD'ers schijnen daar een nader oordeel over te hebben. Het functioneren van het kabinet, onder de regie van Wilders, heeft ons in een veel slechtere positie gebracht, dan ons omringende landen en heeft een flinke vergroting van de werkloosheid teweeggebracht. Daar hoor je de smeerlap niet over, alle mislukkingen zijn de schuld van VVD en CDA, terwijl hij op de achterbank toekeek, als hij een echte vent was geweest, had hij zijn steun al anderhalf jaar geleden opgezegd. Verder noemt Wilders de WAO waar niet op gekort mag worden, terwijl onder zijn wacht vele WAO'ers het vel al te ver over de oren is getrokken.....

Het holle VVD vat Blok zat vanmiddag in Buitenhof vanwege de ontstane commotie. Volgens deze nitwit is Rutte een goede manager, nou, dat hebben we gezien Blok, ha! ha! ha! ha!, de ene blunder na de andere. Hij noemde het communiceren van Rutte een verademing t.o.v. Balkenende, ja communicatie door middel van lachen en éénweg-communicatie. Blok ziet dat 'links' nu spijt heeft van het verzet tegen de eerste bezuinigingsronde van 18 miljard, "nu moeten we nog meer bezuinigen". Alsof dat de schuld van 'links' is en niet die van het kutkabinet Rutte en het desastreuze beleid, dat is gevoerd. Daarover gesproken, noemt Blok als verdienste van dit kabinet, de dieren politie (terwijl voor 500 miljoen dieren, die dagelijks worden groot en doodgemarteld, niets gebeurd), de huurliberalisatie (hier bedoelt hij, de huren op hetzelfde belachelijk hoge niveau brengen, als de koophuizen. Bovendien zijn er door het kabinetsbeleid nog minder huizen gebouwd) en de wet werken naar vermogen: Blok liegt, dat je nu eindelijk moet werken voor een uitkering. Dat was altijd al zo, smerige klootzak, kijk hoe vaak je moet solliciteren, als je in een uitkering zit. Het aantal uitkeringen is flink gestegen onder het 'beleid' van Rutte c.s., maar door de gore maatregelen hebben veel minder mensen recht op een uitkering. Als je, als gevolg van het gevoerde kabinetsbeleid ontslag hebt gekregen (dat zijn er intussen meer dan 100.0000), na laten we zeggen 5 jaar dienstverband, kan je nog net iets meer dan een half jaar aanspraak maken op een WW uitkering. Daarna ga je de bijstand in, tenminste als je als enige kostwinner bent.

In Buitenhof nog een samenspraakje met een aantal 'zeer belangrijke deskundigen', nou ja deskundigen? Ook Eerdmans, die meer tijd op radio en tv te horen en te zien is, dan dat hij zijn werk als wethouder doet, is niet bepaald een deskundige. Waarom deze doorgeslagen rechts-conservatieve christen telkens weer wordt uitgenodigd is een raadsel. waarschijnlijk zijn ze bij de publieke omroep bang om voor linkse kerk uitgemaakt te worden. Flapdrol Eerdmans, u weet wel de grote vriend van de vermoorde praktiserend pedo Fortuyn. gelukkig werd hem in Buitenhof een paar keer vakkundig de oren gewassen door aanwezige echte deskundigen, als hij weer een rechtse ongefundeerde oprisping had, 'heerlijk' om te zien. Voor de rest een nietszeggend bla bla bla decor.

CDA houtenklaas en superlul van (H)aersma Buma was verbijsterd over het besluit van Wilders, nu is daar met zijn kop niet veel voor nodig, maar erger is dat de lul er nu al vanuit gaat, dat het kabinet doorgaat als minderheidscoalitie. Veel anders kan het CDA natuurlijk niet wensen, met een peiling van 12 zetels. Maar om dat uit de mond van deze ongelofelijke nitwit te horen, gedver!

Benieuwd hoe PvdA superpeuter Samsom, nu zijn nieuwe koers zal tonen, waarschijnlijk gaat de lul gewoon met het minderheidskabinet meedoen als nieuwe gedoogpartner op een groot aantal onderwerpen, mij zal dat niet verbazen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten