Pagina's

vrijdag 31 augustus 2012

Schultz van Hagen struikelt over eigen maatregel

Om de verhoging van de maximum snelheid, van 120 naar 130 km/u., nog snel voor de verkiezingen in te kunnen voeren, en daar 'mooie sier', lees verkiezingspropaganda mee te maken, is het disfunctionerende VVD leeghoofd Schultz van Haegen vergeten, dat er niet voldoende verkeersborden zijn om aan te geven, waar dat niet mag.
Propaganda voor 3 minuten eerder op de bestemming zijn, de geitenkeutel van Haegen nam bij de aankondiging aan, dat het aantal verkeersdoden niet zou stijgen door die verhoging en dat het milieu er niet onder te lijden zal hebben. Dat laatste is een flagrante leugen, en het aantal verkeersslachtoffers, dat jaarlijks overlijdt, is rond de 200 doden te laag, zo bleek een paar maanden geleden na onderzoek, laat staan het aantal slachtoffers dat er afkomt met blijvende schade klopt, dat aantal zal nog veel hoger zijn, dan u jaarlijks wordt voorgelogen. En het is simpel, bij verhoging van de maximumsnelheid, wordt de verkeersonveiligheid veel groter.

Kortom: als u voor de VVD denkt te gaan stemmen, dan weet u dat u bij één van de grootstte volksverlakkende partijen stemt, en dat u zich flink laat voorliegen, neem bijvoorbeeld de halleluja verhalen over de economie, binnen 2 jaar tijd wist de VVD met hulp van het CDA, onder regie van de PVV, de economie in een krimp te krijgen, een krimp die voortduurt, ondanks dat het CBS een 'nieuwe rekenmethode' (goochelen met cijfers) hanteert, die een groei van 0,3% laat zien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten