Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 oktober 2012

Arrie Vis over de kernwaarden van het CDA

Gisternacht in Casa Luna* (Radio1 van 00.00-02.00u.) Arrie Vis van het CDJA, over de toekomst van deze volksverlakkerspartij. In het 2e uur schakelde ik in, en viel met m'n neus in de stront, Vis bracht de boodschap, dat de mensen de zorg in hun portemonnee moeten voelen, alsof er niet genoeg onverzekerden rondlopen en dit een christelijke gedachte is. De kleine rechts-conservatieve hufter sprak verder over de kernwaarden van het CDA, zoals het rentmeesterschap. Ongegeneerd zat deze kwast te liegen, dat dankzij het gore ventje Verhagen en de rest van het CDA het land vol hangt en staat met zonnepanelen en windmolens. Met name het CDA heeft de 'zonnepanelen-markt' zwaar gefrustreerd, en (ik dacht) in 2004, de bouw van het aantal windmolens in een windmolenpark in de Noordzee, met twee derde verminderd). De 'Geen Deals' ( zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/10/de-green-deal-van-verhagen.html ) van Verhagen passeerden de revue, u weet wel scheppen belastinggeld voor het bedrijfsleven, waarmee deze hun bedrijven zeggen te vergroenen, als met de innovatiesubsidies voor bijvoorbeeld Unilever, zodat deze de 'super gezonde' yoghurt, in nog kleinere hardplastic kuipjes kunnen verpakken, of plastic troep in tandpasta stoppen (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/10/duurzame-top-100-unilever-en-de-plastic.html. ).

Er belde een oudere vrouw in, zei vertelde dat Balkenende onlangs vertelde trots te zijn op de WIA wetgeving, die onder zijn bewind met hulp van de gereformeerde kakzever P.H. 'godverdomme' Donner, er door werd gejast. Haar man is deels arbeidsongeschikt geraakt, doordat hij één arm niet meer kan gebruiken. De man is intussen, dankzij deze wet, in de bijstand beland en solliciteert zich blind, maar zoals de vrouw terecht opmerkte, welke werkgever zit de wachten op een werknemer met één goede arm. Vis probeerde, net als de presentator Frank du Mosch, de verantwoordelijkheid voor deze wetgeving ook op andere partijen te leggen (vergetend wat de vrouw eerder over Balkenende en 'zijn trots zijn op' vertelde) . De vrouw liet zich echter niet afschepen, zij bleef erbij, dat dit onder de verantwoording van het CDA is gebeurd. Vis, vroeg de vrouw toen, of zij verwachte, dat het komende kabinet van de PvdA en de VVD, deze maatregel terug zullen draaien, dit om te laten zien, hoe kwaadaardig hij wel niet is, jezus wat een schoft! De vrouw, zei terecht, dat het daar niet om draait, maar dat de verantwoording van het CDA voor deze bijzonder asociale, onchristelijke wet, blijft staan. De vrouw hoopt, dat het CDA totaal weggevaagd wordt en daar kan ik mij geheel bij aansluiten.
Na dit gesprek werd er een muziekje gedraaid, waarna du Mosch zei, dat Vis (na het laatste gesprek) nog één telefoontje wilde beantwoorden, ha! ha! ha! ha!

De laatste beller, had ook commentaar op het CDA (zoals alle bellers), hij wees naar de inkomenstoets voor  de bijstandsuitkering waar zijn dochter mee te maken had. De dochter van deze man, is werkloos geworden door het heilzame beleid van het CDA en de VVD, kon haar huis niet meer betalen en is op hangende pootjes teruggekeerd naar het ouderlijk huis, waar zij alles bij elkaar nog € 10,-- krijgt om van rond te komen (ik was in de veronderstelling dat deze toets afgeschoten was, maar dat schijnt maar ten dele zo te zijn). Natuurlijk probeerde Vis dit alweer op andere partijen af te wimpelen, du Mosch probeerde voor Vis de boel te redden, door te zeggen, dat deze toets eerlijk is, daar er veel te hoge uitkeringen worden uitgedeeld (aan bijstandstrekkers)........., daar zakt je broek godverdomme helemaal van af, jezus, wat verdient deze kwast? Deze inbeller zei tot een paar keer toe terecht, dat het CDA maar één doel heeft: regeren, maakt niet uit hoe, zelfs met de PVV. Zie ook mijn eerdere berichten van deze dag, rechts op deze pagina aan te klikken: 'CDA verlinkt niet alleen.....' en: 'Rombouts de 3 'O's van het CDA:.....'

*Hier de link naar het radioprogramma: http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2012-10-26&terugluisteren_hour=1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten