Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 oktober 2012

Noordanus wil de media aan banden

De PvdA burgemeester van Tilburg, hufter Noord-anus, liet vanmorgen weten, dat de overheid, in geval van calamiteiten zelf de media moet voorzien van 'deskundigen', die overheids-zienswijzen moeten ventileren, hij pleit nog net niet voor censuur op die momenten. De lul heeft het over een Klavan bakje met namen, doelend op een figuur die van Kooten speelde in 'Van Kooten en de Bie', in dit geval negatief bedoelt richting media, als er nu één klootzak is die in dat bakje zou passen, is het deze enorme klootzak wel.

Noordanus, de kloot, die als wethouder in Den Haag, voor een groot deel verantwoordelijk is voor de belachelijke 'skyline', veel grote gebouwen, waar men bij een beetje wind, ruim rond de gebouwen,  rood/witte linten moet bevestigen, wegens het gevaar van omlaag donderende bouwmaterialen.
De wethouder die de sloop ingang zette, van het grootste deel (soms net gerenoveerde) echt goedkope sociale huurwoningen, en vreselijke, dure eenheidsworst huizen neerzette, zoals aan de lelijke Haagse Vaillantlaan. Kortom een wethouder, die net als zijn smeerpijp vriendje Duivesteijn, bijzonder korte lintjes onderhield met de bouwmaffia, wat hem overigens geen windeieren legde. Zo werd hij na zijn wethouderschap o.a. topman van AM vastgoedontwikkeling, waar hij 'lekker' binnenliep, voorts was hij voorzitter van de adviesraad voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Een gevalletje van de kat op het spek binden dus en hoezo geen corruptie in Nederland?

Logisch dat deze figuur het liefst bepaald, wat er wel of niet wordt geschreven en gesproken, net als zijn Utrechtse partij collega en burgemeester Wolfsen (die een paar jaar geleden de hele oplage van een Utrechts sufferdje liet vernietigen, omdat hij daarin niet 'tot zijn recht kwam').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten