Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 oktober 2012

De Wijkerslooth: woonwagencentra weg, en stigmatisering

De burgemeester van Waalre, de Wijkerslooth, wierp vanmorgen op Radio1 (rond 9.40u.) 'de filosofische vraag' op, of woonwagenkampen (centra) nog wel een bestaansrecht hebben. Volgens deze hufter, heeft de Telegraaf zijn woorden verkeerd geïnterpreteerd, immers hij wierp alleen de vraag op, jezus christus wat een klootzak! De Telegrof vertelde, dat alle Nederlandse woonwagen'kampen' weg moeten. De Wijkerslooth raakte danig in de stuntel problemen, tijdens zijn gesprek met Kockelman, die hem volkomen te kakken zette, duidelijk geïrriteerd door zoveel gedraai en gekloot van een burgemeester. Eigenlijk was het enige argument, dat de W. opvoerde, de 'grote' misdadigheid op woonwagencentra (zo werd bij de laatste razzia op een woonwagencentrum cafeïne gevonden...).
Alsof je geen ellende vindt, bij een willekeurige razzia in een achterstandswijk (of witteboordencriminelen-villawijk), na 1 razzia in een achterstandswijk, zal je bij de volgende, ook een berg ME in moeten zetten.

Nog een paar 'kleine' en één groot detail, de Wijkerslooth is zoon van een NSB burgemeester en de Telegraaf werd na WOII verboden vanwege verregaande collaboratie met de nazi-bezetter, door ingrijpen van Hitler's stadhouder in Nederland, prins Bernhard, die zijn nazi vrienden ook na de oorlog goede diensten bewees, mocht de Telegraaf een paar jaar na WOII weer verschijnen.
Het grote detail: Nederlandse woonwagenbewoners, werden net als de Joden, vervolgd en vermoord door de nazi's (met hulp van de Nederlandse politie en burgers).......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten