Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 oktober 2012

Thijs Berman wil uitruilen

De neoliberale PvdA Europarlementariër, huftertje Berman, liet vanmorgen in Kots Kamerbreed weten, dat hij niets wil zeggen over de houding van de VVD t.o.v. de EU, om de uitruil* tijdens de coalitiegesprekken tussen PvdA en VVD niet in de weg te zitten. De zak wilde nog wel zeggen, dat de negatieve houding van Rutte, m.n. zou zijn ingegeven door de PVV, even vergetend, dat Rutte na het vertrek van de PVV voor de microfoon even kritisch bleef, maar net als in de voorafgaande tijd, in de praktijk mak aan de leiband van de EU liep (en zo, tegen de wil van de meeste burgers, al heel wat Nederlandse soevereiniteit opgaf).

De namaak socialist Berman, wilde wat betreft Griekenland nog wel kwijt, dat de Grieken niet meer tijd moeten krijgen om hervormingen door te voeren, zoals IMF topvrouw Lagarde eerder bepleitte. Ellendepuist Berman, vindt wel dat de Grieken perspectief geboden moet worden, ha! ha! ha! ha!
Voorts vindt Berman, dat de Grieken moeten bezuinigen op defensie, even vergetend, dat de Griekse overheid wurgcontracten heeft afgesloten met Duitse en Franse wapenfabrikanten, onder de bezielende leiding van de regering van beide (hypocriete) landen......

*Uitruil: hij bedoelt de grote belazertruc, beloften gedaan in de aanloop van de verkiezingen, die na de verkiezingen van nul en generlei waarde blijken te zijn.

Nog steeds blij, dat u PvdA heeft gestemd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten