Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 oktober 2012

Ormel de vlees lobbyist

De gesjeesde CDA dierenarts Ormel, heeft weer eens een heel vieze scheet gelaten. De nitwit is tot de conclusie gekomen, dat 'biologisch vlees' ongezond is. De enorme flapdrol, die eerder door zijn partij van de portefeuille dierenwelzijn is gehaald, stelt, dat vlees alleen gezond kan zijn, als het uit de intensieve martel veehouderij komt. Even voorbijgaand aan het feit, dat deze dieren worden volgespoten met antibiotica, waardoor zelfs het voortbestaan van de mens in het geding komt (antibiotica resistente bacteriën, over gezond gesproken) naast alle andere gifstoffen die worden toegediend, om zoveel dieren bij elkaar te kunnen houden. Ormel durft dus te stellen, dat 'biologisch vlees' ongecontroleerd in de winkel beland, een grove leugen, dat moet zelfs deze giga domoor weten. Als het al aan controles zou ontbreken, is dat te wijten aan het CDA, die samen met de VVD (en de PvdA) inspectie-organen tot op het bot hebben uitgekleed. Ormel spreekt over dioxinen die in het vlees zouden zitten, die zitten ook in vlees uit mega martel stallen, daar voedt men de dieren niet alleen met groente en granen, maar ook met gras. Ook die dioxinen zijn te wijten aan beleid van de grote 3 partijen, die veel te weinig tegen luchtvervuiling hebben gedaan. Naast dit alles is vleeseten, door de mens, gevaarlijk voor de darmen en de nieren, of dat vlees nu uit biologische- of intensieve veehouderij komt.

Dan het milieu, zoals Ormel dat noemt: hij wijst op de uitstoot van ammoniak enz, bij dieren die buiten lopen, dus sluit ze allemaal op, ze hebben toch maar een kort kut leven... Als je echt aan een gezond milieu wilt werken, zou je helemaal moeten stoppen met de 'vleesproductie', voor een kilo vlees is naar schatting 5 kilo groenten en granen nodig, buiten een gigantische plas water, voedsel dat voor een groot deel uit de arme delen van de wereld komt. Waar nog bijkomt, dat graan meer eiwitten bevat dan vlees. Dan nog het kappen en/of afbranden van wouden, om plaats te maken voor veevoerproductie, het vervoer (en de uitstoot daarvan) van dit voer naar bijvoorbeeld Nederland (wij slachten jaarlijks een half miljard dieren) en het slepen met dieren en vlees daarna, terug over de wereld.

Dan is Ormel nu ook al lid van de FAO, net als CDA soepkut 'mijn boeren hart huilt' Verburg, als FAO lid zouden zij al helemaal moeten pleiten voor het stoppen met vleeseten, kunnen we eindelijk de honger in de wereld uitbannen, maar deze smeerpijpen zijn beiden lobbyisten van de intensieve veehouderij, dus daar hoeft men niets van te verwachten......  Echte rentmeesters van god, dit tuig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten