Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 oktober 2012

Muzikaal recept tegen foute burgemeesters, farmaceuten en corrupte politici

Na afwezigheid van een paar dagen, de dokter was weer op 'smeer-campagne', hier weer een geneeskrachtig muzikaal recept van uw blogdokter en luchtfietser P. Pisser.

De dokter begint vandaag met het 60er jaren  album 'T.B. Sheets' van Van Morrison, jezus wat een stem en talent (toen nog), op een later tijdstip de band Them, waarin Morrison bekend werd. Vervolgens Eric Burdon & War met The Black-Man's Burdon, ook al zo'n geweldige stem uit de 60er jaren, hij werd bekend door zijn medewerking aan The Animals (ook op een later tijdstip meer, met dank aan Dirk Grijs, jammer dat de LP's zo goed als grijsgedraaid zijn). Jody Grind vervolgt de trip met 'One step On', schitterende muziek, die ook al zo grijs is, uw Azijnpisser vreest voor zijn naald, maar ja deze dokter spreek je niet tegen...). Vreemde toeval: op beide laatste albums een mooie cover van het Rolling Stones nummer 'Paint it Black'. We leven in het Nostradamus jaar, dus op de komende apocalyps: The Bollock Brothers met 'Prophecies of Nostradamus', geintje van uw Azijnpisser, die apocalyps voltrekt zich nu al, alleen in een, nu nog, langzaam tempo. Eigenzinnige covers op de Bollocks manier, met griezelteksten en hoekige, harde spacerock, mohohooi! Eigenlijk had de dokter ook Coevorduh moeten voorschrijven, maar die had hij onlangs al eens voorgeschreven, maar ga gerust uw gang, met dit schitterende Nederlandse product, baadt het niet, schaden doet het zeker niet! Tijd voor Faithless met 'Sunday 8 p.m., wat moet ik hier zeggen, over deze magistrale, perfecte muziek? Dat'ie schitterend en hypnotiserend is? (tip voor die Amsterdamse koffieshophouder, die vandaag te horen was op Radio1, die stopte met de muziek na 1975, toen al een oude lul dus).
Toetje van de dag: Trance Groove met 'Meant to be like this', godallemachtig mooie muziek van deze Duitse band, zoeper klasse!!!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten