Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 oktober 2012

VS: een groot gevaar voor de mensheid

In de aanloop naar de verkiezingen in de VS, zie je hoe kwaadaardig en leugenachtig kandidaat Romney is en daarmee een flink deel van de burgers in de VS, zie de beelden van geïnterviewden op straat. Asociaal, met fundamentalistische religie 'star' gekookte hersenen, zonder enige meelevendheid of solidariteit met de armsten in hun land. De houding naar het buitenland is als het even kan nog kwaadaardiger, de roep om Iran naar het stenen tijdperk te bombarderen, is daar volkomen 'normaal'.
Des te vreemder de houding van andere westerse landen, dat men zich daar niet doodongerust maakt, over het klimaat in de VS, is onbegrijpelijk: een land, dat de wereld naar mijn weten, meer dan 1.000 keer kan vernietigen. Terwijl diezelfde westerse landen hysterisch worden als ze de naam 'Iran' horen, bang dat dit land één atoombom zal maken (waar trouwens ook keihard over gelogen wordt, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/10/eu-censuur-op-iraanse-media.html ). Dit alles, terwijl Iran de laatste 60 jaar (en lang daarvoor) geen ander land heeft aangevallen, andersom is het aantal conflicten en illegale oorlogen in diezelfde tijd, door de VS gevoerd, nog niet op 2 handen te tellen......

Draai hier maar het nummer: 'I'm afraid of Americans' van David Bowie bij. (Raymond van het Groenewoud heeft ook een dergelijk nummer op z'n repertoire, te vinden op het album 'Mr. Raymond' uit 2005).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten