Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 oktober 2012

Mona Keijzer: corruptie valt erg mee

CDA stoephoer Keijzer zei zojuist op Radio1, dat het met de corruptie nog wel meevalt, op de lijst van minst corrupte landen, staat Nederland op nummer 9, net onder Nieuw-Zeeland. Dus dat wij een bepaald nummer hebben op een lijst zegt iets over corruptie in Nederland. Wat dacht je van het veel beter kunnen verbergen van corruptie door Nederlandse bestuurders en ondernemers?
Jezus wat een achterlijke tyfustrut! De trut zit nu weer het besluit te verdedigen de PVV aan te stellen als regisseur van het huidig (nu demissionaire) kabinet, één van de belangrijkste redenen waarom het CDA zoveel kiezers verloor. Ze vindt het belangrijk dat het CDA niet meer om kijkt naar ouderen, dat is namelijk niet christelijk en de wereld netjes achterlaten, heeft volgens deze kwaadaardige rechtse trut alleen met financiën te maken.....

Morgen alweer een CDA congres, kunnen de media weer helemaal bol staan van veel hypocriet slap gelul en volksverlakkerij in het algemeen, gadverdamme!

Vannacht was de voorzitter van het CDJA op de radio, daarover later meer, maar geloof mij maar, deze klootzak is nog slechter dan Keijzer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten