Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 oktober 2012

Orbán de Haas weer eens veel te kort door de democratische bocht

Het ADHD keffertje van het Katholiek Nieuwsblad, Orbán de Haas, was afgelopen woensdag te gast bij Pauw&Witteman. Dit keer maakte het takkewijf zich druk om 'homo-adoptie', het vergemakkelijken van het adopteren van kinderen door een homostel (en een eventuele uitbreiding van het ouderschap met meer dan 2 ouders). Orbán zegt haar mening te baseren op allerlei onderzoeken en haar man 'een psychiater', ze heeft zelf 'gestalttherapie' gestudeerd en haar zus is maatschappelijk werker. Ook het tv programma 'Opsporing Verzocht', geeft haar bewijs voor haar waanidee, dat kinderen één vader en één moeder nodig hebben. Eh.. foutje het programma moet 'Spoorloos' zijn, over deze fout zegt ze zelf het spoor bijster te zijn, hé Orbán, dat spoor ben jij al vanaf je pubertijd kwijt, ha! ha! ha! Een andere gast aan tafel trekt de onderzoeken, die het kutwijf noemt, in twijfel, maar daar komt ze even mee weg, totdat n.b. Joop van den Ende de vraag opnieuw stelt, en de katholieke kwaadaardige trut volkomen te kakken zet, nadat Barbara Barend het keffertje volkomen had gefileerd . Heerlijke tv!
Hier de link, kijken mensen en zie hoe een geloofsfanaat volkomen nat gaat: http://pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail.1548.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=27710&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=08bfef45ada0c11168c621cae5d151f9

Laat Orbán zich eindelijk eens druk maken over het kindermisbruik binnen de katholieke kerk en het meer dan achterlijke celibaat, dat daar aan ten grondslag ligt. Dan spreek ik nog niet over de massamoord in de arme delen van de wereld, die dagelijks doorgaat, vanwege het anticonceptie verbod, dat door de katholieke kerk is ingesteld, of het misdadig karakter van het Vaticaan in het algemeen, zoals de financiële machinaties. De klokkenluider die het laatste schandaal in de openbaarheid bracht, is godverdomme gevangengezet in het Vaticaan, weg met deze misdadige enclave in een land, dat al zo veel problemen met de georganiseerde misdaad heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten