Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 oktober 2012

Sap neemt pissig afscheid

Het Venlose GroenLinks kutkeffertje Sap, nam gisteren geen deel aan haar eigen afscheid van de 2e Kamer.
Ze roemt zichzelf het graf in, met de constatering dat de coup, via het zogenaamde oranje-, of lente-akkoord, die zij pleegde met het demissionaire kabinet en de andere 'oppositiepartijen' D66 en ChristenUnie, haar politieke hoogtepunt was. Het is duidelijk, dit takkewijf, die na voorwerk van de neoliberale huppelkut Halsema, zo ongeveer alle idealen van partijen als de PSP en de CPN, aan de wilgen hing, totaal niet begrijpt, dat zij haar partij de vernieling in hielp, niet alleen door voornoemd akkoord, maar met het algehele 'geweldige' neoliberale GL beleid, dat zij voorstond.

Halsema hief gistermiddag een glas champagne met Sap op de goede afloop, terwijl Halsema, de eerste was, die een mes in de rug van Sap stak, zelfs dat heeft het Venlose keffertje met spraakproblemen niet door.

Sap refereerde in de brief, die zij liet voorlezen in de Kamer (het was haar eer te na, om zelf aanwezig te zijn, de arrogante 'bitch'), aan het akkoord over de politie-opleidingsmissie in het Afghaanse Kunduz. Ze wijst de geschiedenis aan, als bewijs, voor haar geweldige besluit, deel te nemen aan die missie. het kutwijf vergeet even de ontwikkelingen, die sinds de start van de missie plaatsvonden (= geschiedenis) en vinden. De ellende is niet te overzien en van de afspraken komt geen bliksem terecht, zoals alle echte deskundigen al voorspelden, nog voordat dit besluit, met steun van GL, werd genomen. Hé Sap, door jouw bemoeienis, is de (religieuze) Talibanpolitie straks een paar agenten rijker, die goed met wapens om kunnen gaan en weten wat de buitenlandse pers wel mag zien en horen en wat niet. Vrouwen, die in Afghanistan in de toekomst worden gemarteld en gestenigd, kunnen gerust zijn, de door de Nederlanders opgeleide agenten, weten tenminste dat ze tegen de internationale mensenrechten bezig zijn, een hele troost.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten