Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 oktober 2012

'Journalisten' tegen openheid

Afgelopen maandag in het Radio1 programma Lunch (onderdeel Mediaforum) de 'journalisten' Kuitenbrouwer (NRC) en Bart Jan Spruyt. De 2 'journalisten' zijn tegen het grote aantal Kamervragen, zo lieten ze de luisteraar en de onbenullige presentator weten. Het is alleen maar een middel om te 'scoren' zo lieten deze nieuwsgaarders weten. Ongelofelijk, dat figuren, die zich journalist durven te noemen, zich druk maken over de roep om openheid, want daar komen de meeste vragen op neer. Spruyt maakte zich nog extra belachelijk, door zich druk te maken over de negatieve publiciteit rond de corruptie verdenkingen rond van Rey, alsof daar geen aanleiding voor is.

Journalisten zouden blij moeten zijn met veel Kamervragen, die bovendien vaak door echte journalisten worden aangedragen. Spruyt en Kuitenbrouwer kunnen beter eens kijken, hoe het komt, dat er zoveel Kamervragen worden gesteld, zou dit met de totale politieke wanorde van de laatste paar jaar te maken kunnen hebben? daarnaast, wie heeft er ooit een demissionair kabinet gezien, dat gewoon doet, alsof het nog voluit regeert? Of de vieze ballonnen die het disfunctionerende en demissionaire VVD stel Opstelten en Teeven bijna dagelijks oplaten. Dat dit alles veel vragen oproept, is zo logisch als het feit, dat een kippenei van een kip komt.

Zie ook: 'Jan Kuitenbrouwer ('journalist'): Assange is een charlatan en WikiLeaks heeft beelden van de moord op 2 journalisten gemanipuleerd'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten