Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 oktober 2012

De Jager boos over EU begroting

Het fout gestrikte CDA varken de Jager, liet gisteren weten, dat hij verbolgen is over de verhoging van de EU begroting. De idioot struikelde, in zijn toneelstukje, over zijn woorden, eerst was het, dat hij een meerderheid zou zoeken tegen deze verhoging, even later zei hij voluit, dat hij deze verhoging zou vetoën. Het is duidelijk, dat de Jager zelf, de bevoegdheden van Nederland in de EU, niet kent. Maar wat wil je, als je een paar jaar lang, stiekem bevoegdheden overhevelt naar het EU parlement, uiteindelijk weet je dan niet meer, wat je wel en niet kan zeggen tegen het Nederlandse volk.

De hoogste tijd om een punt achter het hele euro verhaal te zetten, een peperduur mislukt experiment, met een hele foute verborgen agenda. Tegelijkertijd kunnen we dan stoppen met verdere overheveling van soevereiniteit naar het belachelijk dure EU parlement en de schouders ophalen als dit parlement de begroting nog verder wil verhogen.

Overigens is het niet de vraag niet of wij zonder de EU kunnen, maar de constatering, dat de EU niet zonder Nederland en zijn uitgebreide traditionele en nieuwe hypermoderne infrastructuur kan; de eerste beste die dit argument nog eens voor liegt, mag van mij met een enkele reis naar Siberië.
Het is als het geen oorlog verhaal, een gigantische leugen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten